Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
14.09.2016 | Olympiakomitea

Uusi Eazybreak–Olympia-tuote liikuttaa

Valo ry:n ja Suomen Olympiakomitean muodostama uusi Olympiakomitea syventää yhteistyötään suomalaisen mobiilimaksamisen edelläkävijän Eazybreak Oy:n kanssa. Olympiakomitea ja Eazybreak tuovat nyt markkinoille henkilöstöliikuntaetuun liitetyn Eazybreak–Olympia-tuotteen, joka saa tunnukseksi olympiarenkaat.

Työsuhde-etujen mobiilimaksamisen edelläkävijäyritys Eazybreak ja Valo ry aloittivat vuosi sitten yhteistyön, joka on edistänyt työikäisten ihmisten liikkumista. Valo ja Olympiakomitea fuusioituvat ja uusi Olympiakomitea aloittaa toimintansa vuoden 2017 alussa. Eazybreak-palvelun piiriin on saatu yli 50 000 käyttäjää ja sen puitteissa on rakennettu laaja liikuntapaikkaverkosto. Hyvien kokemusten myötä yhteistyö laajenee ja se sinetöidään olympiarenkailla.

Eazybreak ja uusi Olympiakomitea tuovat ensimmäisenä toimijana Suomessa markkinoille liikuntaedun ja liikuntaa lisäävien aktivointipalveluiden yhteispaketit, jotka pitävät sisällään muun muassa henkilöstön liikkumiseen liittyvän alkukartoituksen ja erilaisia toimenpiteitä henkilöstön aktivoimiseksi liikuntaedun yhteydessä. Perinteisen liikuntaedun suurin haaste on, ettei se saa huonokuntoisia ja vähän liikkuvia innostumaan liikunnasta. Uudet Eazybreak–Olympia-tuotteet paketoivat yhteen mobiilin liikuntaedun sekä liikuttamis- ja aktivoimispalvelut, joiden tavoitteena on helpottaa entisestään työnantajien mahdollisuuksia edistää työntekijöiden intoa liikkua ja huolehtia työhyvinvoinnistaan.

– Yhteistyömme Eazybreakin kanssa on hyvää. Syvennämme nyt yhteistyötämme ja tuomme markkinoille henkilöstöliikuntaetuun liittyviä palveluja, joilla työnantaja voi kannustaa henkilöstöään liikkumaan. Olympia-brändi valjastetaan nyt ensimmäisen kerran suomalaisen työelämän ja suomalaisten työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseen. Luonteva yhteistyökumppani tähän on suomalainen työsuhde-etujen mobiilimaksamisen edelläkävijä, innovaatioyritys Eazybreak, kertoo järjestön liiketoimintayksikön hyvinvointiliiketoiminnan johtaja Anu Helin.

Eazybreak–Olympia-tuotteet koostuvat mobiilista Eazybreak-liikuntaedusta sekä työyhteisöliikunnan asiantuntijapalveluista, liikuttamispalvelusta ja innostavista henkilöstöliikunnan teemakampanjoista.

– Yhteistyö Olympiakomitean kanssa on meille kunnia-asia. Se vastaa erinomaisesti myös yrityksemme periaatteita vastata jatkuvasti asiakkaidemme tarpeisiin ja toimia kehityksen kärjessä työsuhde-etujen mobiilimaksamisessa. Haluamme olla paras kumppani sekä henkilöstöetuja tarjoaville organisaatioille että etuja käyttäville työntekijöille, sanoo Eazybreakin toimitusjohtaja Antti Känsälä.
Eazybreak–Olympia-tuotteilla edistetään myös suomalaista liikuntaa ja urheilua. Osa tuotoista käytetään ruohonjuuritason liikunnan edistämiseen.