Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
11.10.2016 | Olympiakomitea

Henkilöstöliikunta – henkilöstöetu vai aidosti yrityksen tulosta tukevaa toimintaa

Työsuhde-etujen mobiilimaksamisen edelläkävijäyritys Eazybreak ja Valo ry aloittivat vuosi sitten yhteistyön, jolla on edistetty työikäisten ihmisten liikkumista. Palvelun piiriin on tullut yli 50 000 käyttäjää ja sen puitteissa on rakennettu laaja liikuntapaikkaverkosto.

Vuoden 2017 alussa Valo ja Olympiakomitea fuusioituvat ja toimintansa aloittaa uusi Olympiakomitea. Hyvien kokemusten myötä yhteistyö Eazybreakin kanssa laajenee ja se sinetöidään olympiarenkailla.

Eazybreak–Olympia -tuotteissa yhdistyy liikuntaetu ja liikuntaa lisäävät aktivointipalvelut

Eazybreak ja uusi Olympiakomitea tuovat ensimmäisenä toimijana Suomessa markkinoille liikuntaedun ja liikuntaa lisäävien aktivointipalveluiden yhteispaketit, jotka pitävät sisällään muun muassa henkilöstön liikkumiseen liittyvän alkukartoituksen ja erilaisia toimenpiteitä henkilöstön aktivoimiseksi liikuntaedun yhteydessä.

Perinteisen liikuntaedun suurimpana haasteena on huonompikuntoisten ja vähemmän liikunnasta kiinnostuneiden tavoittaminen ja liikkumiseen mukaan innostaminen. Uudet Eazybreak–Olympia -tuotteet paketoivat yhteen mobiilin liikuntaedun sekä työyhteisöliikunnan asiantuntijapalvelut, liikuttamis- ja aktivoimispalvelut, joiden tavoitteena on helpottaa entisestään työnantajien mahdollisuuksia edistää kaikkien työntekijöiden intoa liikkua ja huolehtia hyvinvoinnistaan.

Uusilla palveluilla pyritään varmistamaan, että henkilöstöliikuntaetu vaikuttaa aidosti sekä liikkeen että hyvinvoinnin lisääntymiseen organisaatiossa.