Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
23.11.2016 | Seuratoiminta

Miten valmentaja osaa kehittää lasten ja aikuisten kuntoa ja kroppaa?

Tammikuussa järjestetään VOK (valmentaja- ja ohjaajakoulutus) Superviikonloppu 20.-21.1.2017 eri puolilla Suomea. Koulutuksessa paneudutaan eri fyysisten ominaisuuksien (kestävyys, voima, nopeus…) kehittämiseen niin lapsilla kuin aikuisilla. Toisena aiheena keskitytään siihen, miten liikunta vaikuttaa tärkeisiin elintoimintoihin, kuten sydämeen, lihaksistoon, keuhkoihin ja hermostoon.

Koulutus on tarkoitettu aloitteleville ohjaajille ja valmentajille lajista riippumatta. Osallistua voi kaikkiin Superviikonloppuihin tai vaikkapa vaan yksittäiseen teemakoulutukseen esim. Fyysinen harjoittelu.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan sen aluejärjestön koulutukseen, joka sinulle sopii. Lisäinfoa koulutuksista sekä ilmoittautumisista löydät täältä.