Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
25.11.2016 | Olympiakomitea

Olympiasähkön kautta tukea nuorille lahjakkaille urheilijoille

Olympiasähkö on Loisteen ja Olympiakomitean yhteinen tuote, josta ohjataan 2,5 % jokaisesta käytetystä kilowattitunnista nuorten lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennukseen. Olympiasähkö tuotteen kautta Loisteen asiakkaille tarjotaan myös erilaisia elämyksiä. Yhteistyö käynnistyi vuonna 2012 ja nyt se jatkuu uuden olympiadin käynnistyessä.

– Olympiasähkö on hieno esimerkki konkreettisesta teosta ja tuotteesta, jonka valitsemalla kuka tahansa sähköä kuluttava henkilö voi osallistua nuorten urheilijoiden tukemiseen ja samalla kokea huippu-urheilun tarjoamia elämyksiä. On ollut hienoa nähdä kuluttajien ja myös olympiajoukkueen urheilijoiden löytäneen Olympiasähkön, toteaa Olympiakomitean liiketoimintapäällikkö Ville Köngäs.

– Meille yhteistyö urheilutoimijoiden kanssa on tuttua ja olemme tyytyväisiä pitkäjänteisen kumppanuuden jatkumiseen Olympiakomitean kanssa. Olympiasähkön lisäksi olemme tarjonneet liikunnallisia elämyksiä Perheolympialaiset –tapahtumissa eri puolilla Suomea. Liike-energian tuottaminen yhdessä Olympiaurheilijoiden kanssa on ollut monelle lapselle ja nuorelle unohtumaton kokemus. Näitä kokemuksia haluamme olla tarjoamassa jatkossakin, sanoo Loisteen markkinointipäällikkö Sanna Laine.

Olympiakomitean ja Loisteen yhteistyöstä voi lukea lisää osoitteesta: https://www.loiste.fi/olympiasahko