Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
22.12.2016 | Huippu-urheilu

Olympiajoukkueen urheilijat edustavat Suomea jatkossa Luhdan varusteissa

Mittava yhteistyö käynnistyy 1.1.2017 ja se pitää sisällään kolmet seuraavat Olympiakisat.

Olympiajoukkueesta rakennetaan uuden Olympiakomitean keulakuva ja se saa nyt Luhdasta rinnalleen vahvan strategisen kumppanin.

Mittava yhteistyö käynnistyy 1.1.2017 ja se pitää sisällään kolmet seuraavat Olympiakisat. Olympiajoukkue edustaa Luhdan suunnittelemissa ja valmistamissa varusteissa Suomea PyeongChangissa 2018, Tokiossa 2020 ja Pekingissä 2022. Joukkueiden varustamisen lisäksi sopimukseen liittyy mittava markkinointiyhteistyö ja muita yhteisiä toimintoja, joiden kautta Luhta on edesauttamassa suomalaista huippu-urheilumenestystä seuraavissa Olympialaisissa.

– Uuden Olympiakomitean identiteetin ja olympiajoukkueen brändin rakentamisen tueksi haimme strategista, vahvaa kotimaista partneria. Luhta on osoittanut olevansa edelläkävijä, kasvava ja menestyshaluinen omassa liiketoiminnassaan. Tämä yhteinen menestyshalu luo pohjan pitkäjänteiselle ja tuloksekkaalle yhteistyölle. Olen vakuuttunut, että pystymme tukemaan toisiamme erinomaisuuden tavoittelemisessa, toteaa Olympiakomitean liiketoimintayksikön toimitusjohtaja Samuli Vasala.

Aasialla merkittävä rooli kansainvälisessä huippu-urheilussa

Luhdalle uudistuvan Olympiakomitean kanssa tehtävä yhteistyö tarkoittaa laajaa ja monipuolista kaupallista lisäarvoa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Luhdan liiketoiminta kasvaa vahvasti Aasiassa, erityisesti Kiinassa. Seuraavat kolmet olympiakisat Koreassa, Japanissa ja Kiinassa ja niiden kautta syntyvä globaali näkyvyys luovat erinomaisen mahdollisuuden kasvulle uusilla markkinoilla.

– Aasian markkinat kasvavat ja kehittyvät kiihtyvää vauhtia ja kuluttajakysyntä leviää entistä laajempiin hintasegmentteihin. Luksustavaroiden ja halpatuotteiden väliin on syntymässä edullisten brändituotteiden keskihintasegmentti, johon asemoimme pääbrändimme Icepeakin ja Luhdan. Panostuksemme Aasian markkinoihin mm. Suomen Olympiakomitean yhteistyösopimuksen kautta kasvavatkin seuraavan viiden vuoden aikana merkittävästi etenkin Kiinassa, Japanissa ja Koreassa. Suomalaisten urheilijoiden menestyminen ja nouseminen nuorisolle esikuviksi on tärkeä asia liikkumisen ja terveiden elämäntapojen lisääntymiseksi Suomessa, mutta Uusi Olympiakomitea ja siihen liittyvät uudistetut vahvat arvot tukevat tulevaisuutemme ajattelua laajemminkin. Odotan todella paljon tältä olympiadilta, joka huipentuu Kiinan Pekingissä vuonna 2022 pidettäviin talvikisoihin, toteaa Luhdan toimitusjohtaja Vesa Luhtanen.

Suomalaisille kuluttajille ja urheiluyhteisölle yhteistyö näkyy olympiavuosien aikana Luhdan Olympic Collection –malliston kautta.