Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
12.01.2017 | Olympiakomitea

Tule mukaan tekemään Liikkujan polku -verkoston messuosastoa Sportec-messuille!

Liikkujan polku -verkosto jalkautuu Sportec-messuille Tampereelle kahdeksi päiväksi 16-17.3.2017 kuntavaaliteemoilla arki- ja lähiliikunnan edistäminen sekä siihen oleellisesti liittyvä kuntalaisten kuuleminen ja osallisuus.

Verkostolla on messuilla oma osasto sekä tietoiskuohjelmaa. Mikäli haluat toimittaa oman järjestösi arki- ja lähiliikunnan edistämiseen liittyvää esitemateriaalia jakoon osastolle, pyydämme ottamaan yhteyttä verkoston koordinaattoreihin matleena.livson@olympiakomitea.fi ja suvi.voutilainen@olympiakomitea.fi 10.2.mennessä.

 

Sportec-messut järjestetään 13. kertaa yhteistyössä alan keskeisimpien toimijoiden kanssa 16.–17.3.2017. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Liikuntapaikkojen rakentamisen, varustelun, ylläpidon ja saneerauksen sekä olosuhdevaikuttamisen ohella esille nousevat myös arki- ja lähiliikunnan sekä hyvinvoinnin tärkeys yleisesti. Messut ovat kävijöille maksutomat ennakkorekisteröityessä messujen nettisivujen kautta: http://www.sggf.fi