Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
19.01.2017 | Seuratoiminta

Maaselän Latu on vuoden urheiluseura

Reisjärvellä ja Haapajärvellä toimiva Suomen Ladun jäsenseura Maaselän Latu palkittiin Urheilugaalassa vuoden urheiluseurana.

Pohjois-Pohjanmaalla toimivan Maaselän Ladun toiminta-alueella asuu noin 10 000 ihmistä, joista peräti 4500 on osallistunut seuran tapahtumiin ja toimintaan. Seuran puolesta palkinnon vastaanottaneet Helena Kinnunen ja Heli Hilliaho kuvailivat palkinnon olevan iso kiitos kaikille vapaaehtoisille ja koko seuran toiminta-alueen ihmisille.

– Lämmittää ihan älyttömästi. Tämä on kiitos sille työlle, mitä ollaan ison joukon voimin tehty alueellamme. Tämä on kiitos sekä Maaselän Ladulle että koko Suomen Ladulle.

Seuran suosituimpiin toimintoihin ovat viime vuosina kuuluneet erityisesti perheiden tapahtumat

– Hittituotteitamme ovat olleet perheiden yhteiset retket ja melonta, jota me teemme yhteistyössä Ylivieskan Ladun kanssa.

Maaselän Ladun jäsenet tekivät viime vuonna yli 4000 tuntia vapaaehtoistyötä, jonka avulla seura on noussut alueelliseksi voimatekijäksi ja isojen massojen liikuttajaksi.

– Talkoolaiset pyydetään henkilökohtaisesti, vaikka se vaatii aikaa. Tapahtumissa pidetään tosi hyvä huoli heistä ja annetaan heille ruokaa ja kiitetään. Kiitos on se, mikä kannustaa. Tapahtumissamme on niin hyvä fiilis, että tekeminen ei välttämättä tunnu niin rankalta, kun siellä on hirmu hauskaa!

Maaselän Latu Facebookissa