Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
10.02.2017 | Seuratoiminta

Hallitus on vastuussa seuran päätöksistä

Seuratoimintaan liittyy yhdistystoiminnan hallinnollisia asioita, joita pitää noudattaa kaikissa seuroissa ja jotka ohjaavat päätöksentekoa. Urheiluseurojen hallitusten jäsenillä ja seuratoimijoilla pitäisi olla selkeä käsitys näistä perusasioista. Näiden asioiden selkiyttämiseksi helppo tapa on tutustua urheiluseurojen taloushallinnon verkkokoulutukseen, jossa käydään tiiviissä paketissa yhdistystoiminnan ja erityisesti taloushallinnon periaatteet.

Urheiluseurojen taloushallinnon verkkokoulutus

Koulutus on verkkokoulutus, jossa jokainen voi käydä asioita läpi omaan tahtiin.  Osioita on kuusi ja ne kestävät 10-15 min. Kuunnella voi jakson tai kaksi kerrallaan ja palatessa opiskelemaan, ohjelma jatkaa automaattisesti siitä, mihin viimeksi jäit.

Koulutuksen hinta on 60 €.

Tilaa verkkokoulutus www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/koulutukset/seuran-hallinto-ja-johtaminen/