Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
13.02.2017 | Olympiakomitea

Haasta oma joukkueesi mukaan Yritysmaratonviestiin 2017 – haastekisassa loistopalkintoja

Tämän vuotinen BMW Yritysmaratonviesti juostaan 19.5.2017 kauniilla Töölönlahdella. Jos joukkueilmoittautumisenne ei ole vielä kunnossa, mukaan tapahtumaan kannattaa lähteä haastekampanjamme kautta nyt!

Osallistu kisaan ilmiantamalla joukkueenne 5.3.2017 mennessä.

 Arvomme haasteen jättäneiden kesken:

– Ilmaisen osallistumisen tapahtumaan (1 kpl, arvo 500EUR)
– Tunturi Lumo –polkupyörän (2kpl, arvo 430EUR)
– Pienempiä Olympia-tuotteita (3kpl)

Haasteen pääset jättämään kampanjasivullamme tästä >

Rantalainen liikuttaa työntekijöitään tilitoimistomaailmassa

Suomen Olympiakomitean ja BMW Yritysmaratonviestin yhteistyökumppani Rantalainen on maamme johtavia tilitoimistoja ja haastaa perinteiset ajatukset tilitoimistomaailmasta. Yrityksen työntekijät ovat taloushallintoalan ammattilaisia ja yritys on edelläkävijä oman alansa lisäksi myös työntekijöiden liikuttamisessa ja aktivoinnissa. Lue lisää kuinka Rantalainen aktivoi työntekijöitään ja kuinka Rantalaisten joukkueen juoksu sujui jakkupuvuissa vuoden 2016 Yritysmaratonviestissä.

Mikä Yritysmaratonviesti?

Yritysmaratonviesti on Suomen suurin yrityksille ja työyhteisöille suunnattu juoksutapahtuma, jonka järjestää Suomen Olympiakomitean liiketoimintayksikkö. Tapahtuman tuotoilla tuetaan Olympiakomitean koordinoimaa Lasten Liike –hanketta, jonka tavoitteena on lisätä liikunnallista iltapäiväkerho toimintaa Suomen kouluihin.
Tapahtuma järjestetään Helsingin Töölönlahdella 19.5.2017 klo 13 alkaen. Yritysmaratonviestissä 5-10 hengen joukkueet juoksevat viestinä noin maratoninmittaisen viestin ympäri Töölönlahtea. Osuuksia on yhteensä 19 ja yksi osuus ympäri lahden on noin 2km pitkä. Joukkue määrittelee itse, miten tämä 19 x 2km viesti juostaan jäsenten kesken. Joukkueelle voi valita sopivan vauhdin rento-, kunto- tai kilpasarjasta. Tapahtuma sopii siis kaikille ja kaiken kuntoisille!

Lisätiedot tapahtumasta www.yritysmaratonviesti.fi