Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
18.02.2017 | Seuratoiminta

Olympiakomitea ja Lippu.fi yhteistyössä vauhdittamaan suomalaisia urheilutapahtumia

Lippu.fi ja Suomen Olympiakomitea aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on kehittää urheilutapahtumia sekä urheilun näkyvyyttä. Kumppanuuden myötä Suomen suurin tapahtumalippukauppa Lippu.fi sekä sen modernit markkinointityökalut ja urheilun asiantuntemus ovat tapahtumajärjestäjien käytettävissä.

– Lähdemme erittäin innokkaasti uuteen yhteistyöhön Olympiakomitean ja suomalaisen urheiluyhteisön kanssa. Käytännössä kumppanuus tarkoittaa urheilutoimijoille valmiiksi hiottua, helppoa ja kustannustehokasta tapaa toteuttaa tapahtumamarkkinointia sekä lipunmyyntiä. Pystymme tarjoamaan sopivan palvelukokonaisuuden kaiken kokoisille tapahtumajärjestäjille,  sanoo Lippu.fi:n urheiluasiakkaista vastaava Kai Tervonen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että kokenut lipunmyynnin toimija Lippu.fi lähtee vauhdittamaan ja kehittämään yhdessä urheiluyhteisön kanssa tapahtumien markkinointia.
Saamme käyttöömme Lippu.fi:n vahvan kokemuksen ja osaamisen sekä merkittäviä etuja ja uudenlaisia keinoja kohdeyleisön tavoittamiseen, iloitsee Riia Martinoja Suomen Olympiakomiteasta.

Lajiliitot ja urheiluseurat tulevat saamaan seuraavien viikkojen aikana tarkempia tietoja yhteistyön kautta avautuvista mahdollisuuksista.

 

Tutustu Lippu.fi yhteistyöhön tästä.

Lisätietoja:
Lippu.fi, Mikael Leinonen, 045-77312205, mikael.leinonen@lippu.fi
Lippu.fi, Kai Tervonen, 0400-426342, kai.tervonen@lippu.fi
Olympiakomitea, Riia Martinoja, 0405551597, riia.martinoja@olympiakomitea.fi