Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
01.03.2017 | Seuratoiminta | Uutinen

Haaste: Unelmien liikuntapäivä 10.5.2017 sinun koulullasi

Viimekeväinen ensimmäinen Unelmien liikuntapäivä onnistui upeasti. Se onnistui ennen kaikkea siksi, että teimme sen yhdessä!  Haastamme nyt kaikki koulut mukaan toteuttamaan oppilaiden ja henkilökunnan ideoiden pohjalta koulunne unelmien liikuntapäivän. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Rakennetaan yhdessä 100-vuotiaan Suomen suurin liikuntapäivä!

Lasten ja nuorten unelmat esille

Tämän vuoden Unelmien liikuntapäivässä halutaan tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus pohtia omia toiveitaan liikkumisen osalta. Aikuiset ovat kysyjiä ja kuuntelijoita ja auttavat löytämään ratkaisuja lasten haaveille ja ideoille.

Toimintamalliehdotus kouluille:

– Kysy lapsilta heidän omia liikkumisen unelmiaan ja ideoitaan koulupäivän arjessa. – Kokoa unelmat ja ideat ja valitkaa esim. äänestämällä parhaat. – Kokeilkaa ideoita käytännössä Unelmien liikuntapäivänä 10.5.2017

Ilmoittakaa tapahtuma www.unelmienliikuntapäivä.fi -palvelussa ja osallistukaa arvontoihin

Kaikki päivän tapahtumat löytyvät karttapalvelusta, jonne pääsee ilmoittamaan sekä kaikille avoimia, että vain teidän koulun oppilaille/vanhemmille suunnattuja suljettuja tapahtumia. Ihan kaikki tapahtumat, pienimmätkin kannattaa ilmoittaa! Näin jokainen koulu, opettajat ja oppilaat ovat mukana yhdessä tekemässä Suomen suurinta liikuntatapahtumaa, joka näkyy ja kuuluu isosti myös mediassa.

OP on mukana Unelmien liikuntapäivässä ja vauhdittaa koululaisten liikunnallisten unelmien toteuttamista myöntämällä 20 kpl 500 € arvoisia valtakunnallisia Unelmastipendejä. Palkittavat valitaan 28.4.2017 www.unelmienliikuntapaiva.fi -sivulle tapahtumansa ilmoittaneiden koulujen ja luokkien joukosta. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee lyhyesti kirjata Unelmien liikuntapäivän toteutuksen idea.

Kaikki tapahtumansa ilmoittaneet osallistuvat liikettä lisäävien palkintojen arvontaan. Arvonnat suoritetaan maaliskuun, huhtikuun ja toukokuun 10. päivä. Lisäksi 100 ensimmäiselle tapahtuman ilmoittajalle on luvassa yllätyspalkinto.

Lisätietoja   www.unelmienliikuntapäivä.fi

http://www.unelmatliikkeelle.fi/lasten-unelmien-kerays

Logot ja julisteet täältä

 

Jukka Karvinen jukka.karvinen@olympiakomitea.fi,

Matleena Livson matleena.livson@olympiakomitea.fi tai

Tuula Paataja, tuula.paataja@olympiakomitea.fi

Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health päivää. Päivä on myös osa isompaa unelmaa, Liikkumisen unelmavuotta 2017 Suomen juhliessa itsenäisyyden 100-vuotista historiaa teemalla ”Yhdessä” www.unelmatliikkeelle.fi .

Lue lisää aiheesta