Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
02.03.2017 | Seuratoiminta

Haaste Ei rasismille! -kampanjaan

Punainen risti haastaa urheiluseurat ja lajiliitot mukaan Ei rasismille! –kampanjaan, jossa liputetaan moniarvoisen ja yhdenvertaisen yhteiskunnan puolesta. Kampanjaviikon tavoitteena on, että urheilijat, valmentajat ja joukkueet tekevät sosiaalisen median kanavilla rasismin vastaisia päätöksiä. Päätös voi olla toimintaa tai lupaus liittyen siihen, miten kaikille turvallista ja avointa yhteiskuntaa rakennetaan paikallisesti, esimerkiksi omassa urheiluseurassa. Se voi olla solmittu ystävyyssuhde, tempaus rasismia vastaan tai lupaus puuttua kiusaamiseen. Oma päätös julkaistaan sosiaalisessa mediassa tunnisteella #minäpäätän tai vaihtoehtoisesti ruotsiksi #jagbestämmer tai englanniksi #idecide

Punaisen Ristin rasisminvastainen kampanja toteutetaan viikolla 12 eli 20.-26.3.2017. YK:n rasisminvastainen päivä on saman viikon tiistaina 21.3.

Kampanjatoimintojen tueksi voi tilata ja ladata kaikille ilmaista materiaalia osoitteessa http://www.eirasismille.fi/asennetalkoot

Somekanavilla on jo pöhinä käynnissä tunnisteilla:

#minäpäätän #jagbestämmer #idecide