Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
08.03.2017 | Olympiakomitea

Olympiakomitean kumppanitreenit starttasivat Biitsillä

Suomen Olympiakomitean yrityskumppanien ensimmäiset kumppanitreenit starttasivat 3.3.2017 kello 9.00 Salmisaaren Liikuntakeskuksen Biitsi.fi Areenalla. Kuumalle hiekalle kokoontui yhteensä 21 innokasta pelaajaa. Heidän mukanaan olivat beachvolleyn ammattilaiset Taru Lahti-Liukkonen, Riikka Lehtonen ja Anniina Parkkinen sekä valmentaja Kai Liukkonen.

Huippujen opastuksella treeniporukka kävi läpi beachvolleyn perusteet ja pääsi pelaamaan toisiaan vastaan neljän hengen joukkuein. Laji osoitti haastavuutensa heti alkuverryttelyssä – pelkkä upottavalla hiekalla juokseminen sai hien pintaan.

-Oli kyllä tosi rankkaa, mutta samalla hauskaa – kiitos että saimme olla mukana!”, kommentoivat Ossi Cavén P&G:ltä.

-Todella kiva, kun oli hyvät opettajat ja tunnin treenissä ehdimme käydä läpi aloittelijoiden perusjutut ja lyönnit, jatkoi Ossi.

-Rankkaa ja hauskaa! Varmasti tulen seuraavallakin kerralla! Eniten odotan toukokuun treenejä kun pääsemme heittämään keihästä! Pitäisikös sinne laittaa ihan kypärä päähän?, spekuloi Helena Rinne Elämysmatkoilta.

Myös ammattilainen seurasi treenien kulkua innolla.

-Joku sanoi sen niin osuvasti! Beachvolleyn pelaaminen on ihan kuin yrityselämä, jos viestintä sakkaa ei mistään tule mitään!,  naurahti Riikka Lehtonen heti pelien jälkeen.

Viestinnän haasteet kentällä saivatkin pallon usein tömähtämään hiekalle.

Olympiakomitea kutsuu kumppaniverkostonsa tutustumaan kuuteen eri olympialajiin vuoden 2017 aikana. Kumppanitreeneissä tutustutaan eri lajien saloihin suomalaisten huippu-urheilijoiden ja mentorien avustuksella.