Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
21.03.2017 | Seuratoiminta | Tiedote

Lii­kun­ta­ker­ho kou­luun? Toimi n.y.t nyt!

Monet urheiluseurat haluaisivat aloittaa liikuntakerhon oman paikkakunnan koulussa. Miten kannattaa toimia, jotta ensi lukukauden alussa seuralla olisi toimiva liikunta-/lajikerho koululla?

Ota yhteys kunnan kerhokoordinaattoriin

Kouluissa tehdään suunnitelmia tulevalle lukukaudelle kevään aikana. Kannattaa siis olla pikaisesti yhteydessä paikkakunnan kerhokoordinaattoriin ja kertoa halusta tarjota koululaisille liikunnallista toimintaa. Seuraavaa lukuvuotta ajatellen suositeltavaa on ottaa yhteyttä viimeistään maaliskuun aikana. Päätökset seuraavan vuoden avustuksista kunnat saavat huhti-toukokuun vaihteessa.

Tee selkeä tarjous toiminnasta koululle

Seuran yhteydenotto, yksin tai yhteistyössä muiden seurojen kanssa, kouluihin ja erityisesti rehtoreihin on hyvä tehdä huhtikuun aikana. Seurojen kannattaa tehdä koululle selkeä tarjous toiminnasta. Mitä paremmin seura pystyy kertomaan, mitä se tarjoaa, kenelle, milloin ja millaisin edellytyksin, sitä helpompi tarjoukseen on tarttua.

Käytännön vinkkejä, ohjeita ja suunnittelupohjia kerho-/harrastustoiminnan käynnistämiseen kouluissa löydät täältä www.olympiakomitea.fi/lasten-liike

 

Lue lisää aiheesta