Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
24.03.2017 | Olympiakomitea

Castrén & Snellman jatkaa Suomen Olympiakomitean juridisena neuvonantajana

Castrén & Snellman jatkaa vuonna 2013 alkanutta yhteistyötään Suomen Olympiakomitean kanssa seuraavan neljän vuoden ajan. Juridisena neuvonantajana ja tukijana Castrén & Snellman luo edellytyksiä Olympiakomitean laadukkaalle työlle niin urheilussa kuin sen taustallakin. Seuraavan olympiadin aikana talviolympialaiset käydään Etelä-Koreassa vuonna 2018 ja kesäolympialaiset Japanissa vuonna 2020.

– Urheilijat saavat keskittyä treenaamiseen ja kisoissa menestymiseen, me huolehdimme urheilu- ja muiden sopimusten juridisista kiemuroista”, lupaa Castrén & Snellmanin osakas Pia Ek.

Castrén & Snellman ja Olympiakomitea ovat tehneet yhteistyötä muun muassa kumppanuussopimusten ja Finland House -hankkeen tiimoilta.

– Finland House -hanke esittelee suomalaista osaamista olympialaisten aikana isäntäkaupungeissa. Rion olympialaisissa yli 50 eri maata rakensi omaa maataan ja sen yrityksiä edustavan talon, niin sanotun Hospitality Housen. Seuraavat kolmet olympialaiset käydään Aasiassa, joka on monelle suomalaisyritykselle merkittävä markkina-alue. On tärkeää, että projektin juridinen puoli hoituu rautaisten ammattilaisten avulla ja että me saamme keskittyä omaan päätehtäväämme”, toteaa Olympiakomitean liiketoimintayksikön toimitusjohtaja Samuli Vasala.

Koko Castrén & Snellmanin henkilöstö toivottaa menestystä ja onnea Suomen urheilijoille!