Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
04.04.2017 | Seuratoiminta | Uutinen

Unelmien liikuntapäivä tulee – oletteko jo mukana?

Saammeko 100 000, 300 000 vai 500 000 lasta ja aikuista liikkeelle 10.5.? Sen ratkaisevat käsillä olevat viimeiset viikot ja meitä kaikkia tarvitaan, jotta mahdollisimman moni innostuu mukaan!

Ideoikaa yhdessä teidän päiväkotinne Unelmien liikuntapäivää

Kannusta oman päiväkotisi  lapsia ja aikuisia ideoimaan päivää.  Hyödyntäkää aiempien vuosien Pihaseikkailujen ideoita päivän suunnittelussa. Voitte myös etsiä inspiraatiota juuri valmistuneesta 100 pientä askelta oppaasta.

Hyödyntäkää valmiit materiaalit

Tämän artikkelin lopussa on linkkejä materiaaleihin, joita voi vapaasti käyttää päivän viestinnässä. Esimerkiksi julisteita on helppoa kiinnittää ilmoitustauluille ja niillä voi viestiä lasten vanhemmille Unelmien liikuntapäivästä.

Tapahtumansa ilmoittaneiden kesken arvotaan huippupalkintoja

Kaikki tapahtumat, pienet ja isot, kannattaa ilmoittaa www.unelmienliikuntapäivä.fi -sivuilla. Näin päiväkotinne osallistuu palkintojen arvontoihin. Seuraava palkintojen arvonta on tapahtumansa 10.4. mennessä ilmoittaneiden kesken. Vielä siis ehtii mukaan!

Viimeisessä arvonnassa mukana ovat kaikki 10.5. mennessä tapahtumansa ilmoittaneet. Lisätietoa palkinnoista unelmienliikuntapaiva.fi/arvontapalkinnot.

Kaikki tavat liikkua ovat hyviä, samoin kaikki tavat viedä viestiä Unelmien liikuntapäivästä.

Kiitos, että olette mukana tekemässä Suomen suurinta liikuntatapahtumaa, joka näkyy ja kuuluu isosti myös mediassa!

Tapahtuma ilmoitetaan täällä www.unelmien liikuntapäivä.fi

Logot ja julisteet voit ladata täällä

 

Lue lisää aiheesta