Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
04.04.2017 | Olympiakomitea

Unelmien liikuntapäivän loppukiri alkaa!

Saammeko 100 000, 300 000 vai 500 000 ihmistä liikkeelle 10.5.? Sen ratkaisevat käsillä olevat viimeiset viikot ja meitä kaikkia tarvitaan, jotta mahdollisimman moni kuulee päivästä ja innostuu mukaan!

Kannusta omia toimijoitasi

Kannusta omien verkostojesi toimijoita kirjaamaan tapahtumia ja kutsumaan ihmisiä mukaan. Pistä sosiaalinen media laulamaan ja pyydä verkostojasi tekemään sama. Onko lähipiirissäsi julkisuudestakin tuttuja henkilöitä, jotka voisivat toimia Unelmien liikuntapäivän ”lähettiläinä” somessa ja innostaa seuraajiaan mukaan? Luonnollisesti myös kaikki mediakontaktit kannattaa hyödyntää ja vinkata vaikkapa oman paikkakunnan tai lajin jo ilmoitettuja tapahtumia, joita kannattaa nostaa esille myös omassa viestinnässä jo ennen 10.5.

Hyödynnä logot ja materiaalit

Tämän artikkelin lopussa on linkkejä materiaaleihin, joita voi käyttää päivän markkinoinnissa. Esimerkiksi julisteita on helppoa kiinnittää ilmoitustauluille ja niillä voi viestiä joko yleisesti Unelmien liikuntapäivästä tai mainostaa jo ilmoitettua tapahtumaa. Omaa kohderyhmää lähestyessäsi voit hyödyntää vaikkapa näitä infotekstejä kertoessasi päivästä unelmienliikuntapaiva.fi/info .

Huippupalkinnot arvotaan tapahtuneita ilmoittaneiden kesken

Seuraava palkintojen arvonta lähestyy tapahtumansa 10.4. mennessä ilmoittaneiden kesken. Vielä siis ehtii mukaan! Viimeisessä arvonnassa mukana ovat kaikki 10.5. mennessä tapahtumansa ilmoittaneet. Lisätietoa palkinnoista unelmienliikuntapaiva.fi/arvontapalkinnot.

Kaikki tavat liikkua ovat hyviä, samoin kaikki tavat viedä viestiä Unelmien liikuntapäivästä.

Kiitos että olet mukana tekemässä Suomen suurinta liikuntatapahtumaa, joka näkyy ja kuuluu isosti myös mediassa!

Tapahtumat ilmoitetaan täällä www.unelmien liikuntapäivä.fi

Logot ja julisteet voit ladata täällä

 

Lue lisää aiheesta