Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
21.04.2017 | Seuratoiminta

Suomen Voimisteluliiton Eevakaisa Niemi vakuuttui Lippu.fin lipunmyyntipalvelusta

– Yhteistyömme Lippu.fin kanssa on ollut saumatonta ja jouhevaa. Voisikin sanoa, että Lippu.fi on pitänyt meistä hyvää huolta. Toimiva lipunmyyntijärjestelmä, kattava jakeluverkosto, asiantunteva asiakaspalvelu ja markkinointiyhteistyö; siinä muutamia asioita, joihin olemme olleet erittäin tyytyväisiä, summaa Suomen Voimisteluliiton projektipäällikkö Eevakaisa Niemi.

Voimisteluliiton käytössä ovat Suomen suurin tapahtumalippukauppa Lippu.fi sekä sen modernit markkinointityökalut ja urheilun asiantuntemus.

Ennakkomarkkinoinnilla katsomot täyteen

-Erityisen tyytyväisiä olemme olleet Lippu.fin kanssa yhteistyössä tehtyyn markkinointisuunnitelmaan. Yhdessä etukäteen suunniteltujen markkinointitoimenpiteiden kautta tavoitamme ihmisiä myös voimisteluväen ulkopuolelta. Markkinointi auttaa täyttämään katsomot jo ennen tapahtumaa ja myynnin kehittymistä pääsee seuraamaan helposti verkossa omilla tunnuksilla, Eevakaisa jatkaa.

Uusi veloitukseton palvelu lipunmyyntiin

Olympiakomitean ja Lippu.fi yhteistyön myötä jäsenjärjestöt ja urheiluseurat saavat käyttöönsä lipunmyyntijärjestelmän veloituksetta .
Uusi Eventim.Light -lipunmyyntijärjestelmä sisältää mm:

– Helpon, selainkäyttöisen lipunmyyntijärjestelmän
– Laajan jakeluverkoston (lippu.fi-verkkokauppa, myyntipisteet ja R-kioskit)
– Lippukaupan omille verkkosivuille
– Tehokasta digitaalista markkinointia

Lipunmyyntipaketti on tapahtumajärjestäjälle veloitukseton. Lipunostajalta peritään 1,50€ kiinteä palvelumaksu riippumatta lipun hinnasta. Pakettiin kuulumattomat markkinointipalvelut ovat myynnissä -50% alennuksella normaaleista hinnoista.

Tutustu uuden lipunmyyntijärjestelmän esitteeseen tästä ja jaa tietoa eteenpäin urheilutapahtumien järjestäjille.

Lisätietoja:
Mikael Leinonen
Kumppanuuspäällikkö, Lippupiste Oy
mikael.leinonen@lippu.fi
04577312205