Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
03.05.2017 | Huippu-urheilu

Folksam jatkaa Olympiajoukkueen vakuuttajana – Martti Jylhästä turvallisen urheilun sanansaattaja

Suomen Olympiakomitean ja Folksam Vahinkovakuutus Oy:n välillä ennen Rion olympialaisia alkanut yhteistyö jatkuu vuoden 2018 loppuun. Folksam vakuuttaa jatkossakin kaikki Suomen Olympiakomitean tukiurheilijat. Yhteistyön konkreettisina toimenpiteinä Olympiakomitea ja Folksam edistävät vammoja ennaltaehkäisevää terveys‐ ja harjoitustietoisuutta sekä kehittävät urheilijoiden terveydenhuoltoa, omalääkärijärjestelmää ja urheilijoiden vakuutusmallia.

– Haluamme olla mukana jatkamassa työtä, jossa mahdollisten loukkaantumisten ja sairastumisten sattuessa on urheilijan kuntoutus‐ ja vakuutusprosessi tehokas ja laadukas. Me toivomme, että näissä tilanteissa urheilijan harjoittelu pääsee jatkumaan mahdollisimman nopeasti, toteaa Folksam Vahinkovakuutus Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Patrick Holm.

– Huippu-urheilussa vakuutukset ovat korvaamattomia, sillä kuten sanontakin kertoo urheilija ei tervettä päivää näe.  Valitettavasti minullakaan ei uran alkuvaiheilla ollut esimerkiksi sairauskuluvakuutusta, koska oletin lisenssin mukana tulevan vakuutuksen olevan tarpeeksi. Onneksi viimeisten vuosien aikana näitä asioita on käyty paljon läpi suomalaisessa huippu-urheilussa. On tärkeää, että vakuuttamisesta ja turvallisesta urheilusta puhutaan. Folksamin turvallisen urheilun sanansaattajana pääsen antamaan oman panokseni asialle, toteaa Lahden MM-kilpailuissa 7. sijoittunut maastohiihtäjä Martti Jylhä.

Folksamin, Suomen Olympiajoukkueen ja Martti Jylhän matkaa kohti PyeongChangin 2018 Olympialaisia voi seurata Folksamin kanavissa: https://www.folksam.fi/vakuutusyhtio-folksam/yhteistyo-ja-kumppanuudet