Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
11.05.2017 | Olympiakomitea

Haussa Suomen aktiivisin työpaikka

Haastamme kaikki suomalaiset työpaikat mukaan. Osallistu nyt ja voit voittaa lisää liikettä työpaikallenne.

 

Olympiakomitean toteuttaman Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailun tavoitteena on lisätä liikettä suomalaisille työpaikoille ja kehittää työpaikan henkilöstöliikuntaa. Kilpailun voittaja palkitaan Urheilugaalassa vuonna 2018.

Suomen Aktiivisin Työpaikka -ohjelmaan osallistuva yritys saa Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoituksesta asiantuntijan opastamana työkaluja henkilöstönsä aktivoimiseen ja liikuntaohjelmansa systemaattiseen kehittämiseen. Mikäli yritys saa 50% kartoituksen pisteistä, myönnetään sille Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti tunnustukseksi hyvin toteutetusta liikuntaohjelmasta. Osallistumisen hinta on 500 € (+ alv 24%).

Arvomme 30.6.2017 mennessä osallistuneiden kesken Fressin Fressi trainerin vetämän pienryhmätreenin (5-10 hlö) valintanne mukaan joko lähimmässä Fressi Liikuntakeskuksessa tai työpaikkanne omissa tiloissa.

Osallistu heti osoitteessa:

www.suomenaktiivisintyopaikka.fi

Fressi treenien arvontaan osallistutte kirjoittamalla TOUKO kartoituslomakkeen taustatietoihin oman organisaationne nimen eteen.