Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
12.05.2017 | Olympiakomitea

Helpota syyskokousjärjestelyjä – lähde mukaan yhteiseen Superlauantaihin

Olympiakomitean Superlauantai tuo lajiliitoille kaivattua apua syyskokousjärjestelyihin ja antaa lisää sisältöä kokouspäivään. Samalla osallistujat pääsevät tutustumaan eri lajien toimijoihin ja hyviin ideoihin.

Lauantaina 25.11.2017 Helsingin Kampissa, Radisson Blu Royalin tiloissa järjestetään lajiliittojen yhteinen kokouspäivä – Superlauantai. Päivä starttaa Olympiakomitean omalla syyskokouksella ja jatkuu urheilutoimijoiden yhteisellä brunssilla. Brunssin yhteydessä liitoilla on mahdollisuus esitellä menestystorilla toimintaansa ja saada samalla vinkkejä muilta liitoilta. Brunssihetken kruunaa vielä yllätyksenä oleva pääpuhuja.

Yhteisen osuuden jälkeen lajiliitot voivat aloittaa omat kokouksensa. Olympiakomitea auttaa liittoja tilavarauksissa ”avaimet käteen”-periaatteella.

Viime vuonna konseptia kokeiltiin ensimmäistä kertaa. Vammaisurheilu- ja liikunta VAU ry järjesti silloin syyskokouksensa päivän yhteydessä. Liitto on hyvien kokemusten siivittämänä mukana myös tällä kertaa.

− Meiltä osallistui viime vuonna päivään liittovaltuuston ja hallituksen jäseniä sekä toimiston työntekijöitä. Järjestelyt toimivat hyvin, osallistuimme yhteiseen tekemiseen ja saimme pidettyä omat kokouksemme samalla, VAU:n toiminnanjohtaja Riikka Juntunen kertoo.

− Yhtenä mukanaolon tavoitteenamme on tuoda muille osallistujille näkyväksi, että vammaisurheilu ja -liikunta on osa suomalaista liikuntakulttuuria. Jokainen lajiliitto pakertaa omien tavoitteidensa parissa ympäri vuoden. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitsisi tehdä yksin. Vain yhteisten tapaamisten ja tapahtumien aikana toimijat oppivat tuntemaan toisiaan, mikä on edellytys yhteiselle tekemiselle ja luottamukselle, Juntunen summaa.

Superlauantain info

Aika: Lauantai 25.11.2017

Paikka: Radisson Blu Royal, Helsinki (Kamppi)

Hinta: 40 € / osallistuja sis. kokouspaketin (brunssi, menestystorin ohjelma, kokoustilat ja -tekniikka)

Ilmoittautuminen: Ilmoita liittosi mukaan ripeästi, sillä kokoustiloja on rajoitetusti!

Yhteystiedot: maarit.mansikka(at)olympiakomitea.fi / puh. 040 134 5414

Päivän alustava aikataulu:

Klo 10 – n. 12 Olympiakomitean syyskokous

Klo 11-13 Menestystori ja brunssi: lajien kuulumisia ja yhteistyön rakentamista

Klo 12 Pääpuhuja

Klo 13 alk. Lajien omat kokoukset

Lue lisää: www.olympiakomitea.fi/superlauantai