Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
18.05.2017 | Seuratoiminta

Apua seuratoiminnan arkeen ja vauhtia varainhankintaan!

Tiesitkö, että urheiluseurat voivat hyödyntää Olympiakomitean yritysetuja? Etujen avulla säästät selvää rahaa ja teet arjesta helpompaa. Varainhankinnan kumppanuuksille saat puolestaan rahaa seuran toimintaan. Olympiakomitea palvelee seuroja neuvonnan ja koulutuksen lisäksi myös erilaisilla yrityseduilla. Pyrimme hankkimaan seurojen käyttöön etuja, joissa on merkittävä taloudellinen etu tai palvelu on sisällöltään räätälöity nimenomaan seuran arkea ajatellen.

Alta löydät keskeisimmät edut. Yrityksen nimeä klikkaamalla saat tarkemmat tiedot.

Apua arkeen

Taloushallinto –  Vähemmän yllätyksiä ja helpompi arki reaaliaikaisella taloushallinnolla. Erikoishinta seuroille.  Palvelun tuottaa Visma.

Tilitoimisto – Seuralle räätälöity kokonaisuus. Palvelun tuottaa Rantalainen.

Lakiasiat – Ensimmäinen tunti lakiasioiden neuvontaa ilmaiseksi. Palvelun tuottaa Inventio.

Lipunmyynti – Maksuton uusi palvelu urheilutapahtumiin. Katsomot täyteen ja lipunmyynti vaivattomaksi. Palvelun tuottaa Lippu.fi

Tapahtumarakentaminen – Turva-aidat, teltat, sähköistykset, lisäkatsomot jne.  65 % alennus hinnoitelluista tuotteista. Palvelun tuottaa Ramirent.

Laivamatkustus – Räätälöidyt paketit seuroille ja lajiliitoille. Palvelun tuottaa Viking Line. Tutustu 2017 Sporttiristeilyjen esitteeseen tästä. Katso myös Viking Linen kisa alta.

Lisäksi lajiliittojen kautta on saatavilla mm. luvat musiikin esittämiselle (Teosto ja Gramex) ja Tuplaturva vakuutus, joka sisältää toiminnan vastuuvakuutuksen ja vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen. Näistä saat lisätietoja lajiliitoltasi.

Jos mieleesi tulee uusia palvelutarpeita niin laita viestiä mikko.selin@olympiakomitea.fi Ajantasaiset seuraedut löydät aina Olympiakomitean sivuilta: täältä .

Vauhtia seuran varainhankintaan

Seuran toiminta vaatii myös rahaa. Verkkokumppanuus ja Unelma Arpa ovat fiksuja ja vaivattomia tapoja hankkia rahaa.

Veikkauksen verkkokumppanuus –Seuran sivuilta haetaan linkki, joka liitetään Veikkaustiliin. Tämän jälkeen jokaisesta pelatusta pelistä tulee osuus seuralle.

Urheilun Unelma Arpa – Jokaisesta myydystä arvasta maksetaan osuus seuralle.

Kilpailu! Palkintona 100 hengen seuraristeily! Ilmianna urheiluseura, jossa on Suomen parhaat vapaaehtoiset 31.5.2017 mennessä!

Viking Linen Sporttikampanjassa etsitään urheiluseuraa, jossa on maan timanttisimmat seura-aktiivit ja vapaaehtoiset. Voittajaseuralle on luvassa 100 hengen seuraristeily! Kerro, missä suomalaisessa urheiluseurassa on maan parhaat seura-aktiivit ja vapaaehtoiset, ja miksi juuri he ansaitsevat tulla huomioiduiksi. Seuraristeily Viking Linella sopii mainiosti seura-aktiivien ja vapaaehtoisten kiittämiseen kauden päätteeksi tai esimerkiksi turnausmatkan järjestämiseen. Ilmianna urheiluseura, jossa on Suomen parhaat vapaaehtoiset 31.5.2017 mennessä tästä. Kilpailun säännöt löytyvät täältä. Voittajaseura julkistetaan 9.6.2017