Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
23.05.2017 | Olympiakomitea

Kansallinen liikuntafoorumi Lahdessa 30.–31.10.2017 

Viidettä kertaa järjestettävä Kansallinen liikuntafoorumi suuntaa 30.–31.10.2017 Lahteen ja Sibeliustaloon!

Suomea ja sen palvelurakenteita uudistetaan historiallisella tavalla. Kutsumme päättäjät, kehittäjät, asiantuntijat ja tutkijat toimialarajat ylittäen yhteisen teeman äärelle: Kuinka rakentaa liikunnalla ja urheilulla terveyttä, hyvää oloa ja elinvoimaisuutta suomalaiseen arkeen, tulevaisuuden kuntiin ja maakuntiin. Suomi 100 -juhlavuoden teemaan kuuluen foorumissa kuvataan liikunnan ja urheilun suuri kuva läpi vuosikymmenten.

Ilmoitathan kiinnostuksestasi osallistua sekä terveiset järjestäjille tästä.

Virallinen ilmoittautuminen Kansalliseen liikuntafoorumiin käynnistyy  alkusyksystä, jolloin myös tarkempi ohjelma julkistetaan. Tilaisuus kestää maanantain lounaasta tiistain iltapäivään. Järjestäjien toiveesta kutsua voi jakaa verkostoissa eteenpäin.

Tervetuloa!

Kansallisen liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, valtioneuvoston kanslia, Yleisradio Oy, Suomen Olympiakomitea ja Suomen Paralympiakomitea.