Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
08.06.2017 | Seuratoiminta

Vapaaehtoisissa on voimaa – Sporttikampanjan voittajaksi Pargas IF

Jokainen urheiluseurassa toimiva vapaaehtoinen tekee arvokasta työtä – ilman heitä ei olisi seuratoimintaa. Siksi Suomen Olympiakomitea ja Viking Line järjestivät kevään aikana Sporttikampanjan, jossa etsittiin maan timanttisimpia seura-aktiiveja ja vapaaehtoisia. Ehdotusten joukosta voittajaseuraksi nousi Pargas Idrottsförening r.f., joka palkitaan Viking Linen sadan hengen seuraristeilyllä.

– Halusimme Sporttikampanjan avulla nostaa esille vapaa-ehtoistoisten arvostusta ja kiittämistä. Saimme satoja hienoja ehdotuksia eri lajien urheiluseurojen vapaaehtoisista. Jokainen ehdotettu seura olisi ansainnut voiton, toteaa Viking Linen Sari Wäck.

Monilajiseura Pargas IF nousi valitsijaraadissa Sporttikampanjan voittajaksi mm. osittain vapaaehtoisvoimin aikaansaadun monitoimihallinsa ansiosta. Hallihankkeessa seuran eri jaostot yhdistivät voimansa yhteisen hyvän eteen. Hallilla on suuri merkitys Paraisilla; sen myötä kaikenikäisillä on nyt mahdollisuus pelata esimerkiksi jalkapalloa tai käsipalloa tai yleisurheilla seitsemänä päivänä viikossa. Päivittäin hallissa harjoittelee vähintään 300 lasta.

– Olemme erittäin iloisia, että Pargas IF:n vapaaehtoistoimijat ilmoitettiin mukaan kisaan ja että juuri he saivat tämän palkinnon, kiittää seuran puheenjohtaja Folke Lindström. Talkoolaisten upean suorituksen takia lapsilla ja nuorilla on hyvät puitteet harrastaa ja kehittyä Paraisilla, Lindström jatkaa.

Pargas Idrottsförening r.f. on perinteikäs, yli 100-vuotias monilajiseura, joka tarjoaa yli 2000 jäsenelleen mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa, yleisurheilua, käsipalloa, salibandya, suunnistusta ja hiihtoa

Viking Line on Olympiakomitean yhteistyökumppani ja tarjoaa urheiluseuroille ja lajiliitoille parhaat edut laivamatkustukseen. Lue lisää tästä.