Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
13.06.2017 | Olympiakomitea

Helpompaa kuin heinänteko? Seuraa arkeasi Aktiivisen arjen seurantakortilla viikko tai kaksi

Haasta kaveri mukaan tai aloittakaa työpaikan pienimuotoinen kesäkampanja keräämällä rasteja Aktiivisen arjen seurantakorttiin. Liikkeen lisääminen työmatkaan, työhön ja vapaa-aikaan tekee hyvää sekä keholle että mielelle.

Havainnoi omaa arkeasi ja tee pieniä liikuntatekoja: vaihtele työasentoa säännöllisesti, jaloittele, käytä portaita hissin sijaan, puhu puhelimessa seisten, vetreytä kehoa taukoliikunnalla. Voit yllättyä positiivisesti pienten valintojen vaikutuksesta.

Aktiivisen arjen seurantakortti (tulostettava pdf)

 

Ilmoittaudu ilmaiseen 2 tunnin Aktiivisempi Arki -koulutukseen!

Aktiivisempi Arki-työpaja on suunniteltu työpaikoille, joissa istutaan paljon. Seuraava koulutus järjestetään 27.9.2017 klo 13-15.

Työpajan tavoitteena on lisätä liikettä osallistujien ja koko työyhteisön arjessa. Koulutus on suunnattu HR- ja työterveysasiantuntijoille, hyvinvointi- ja liikunta-asioista vastaaville sekä seuratoimijoille. Koulutus sopii hyvin myös esimiestehtävissä toimiville henkilöille. Osallistuja saa valmiudet työpajan vetämiseen omassa tai asiakkaan työyhteisössä.

Koulutus ei vaadi aiempaa liikunnan asiantuntemusta.

Koulutuksen kesto on kaksi tuntia ja se on ilmainen. Koulutus järjestetään Helsingissä, Radiokatu 20.

Ilmoittautuminen 27.9. koulutukseen tästä >