Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
07.08.2017 | Olympiakomitea

Yhdenvertaisuusklinikka torstaina 5.10.2017

Save the date! Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan pieniä ja suuria vinkkejä yhdenvertaisuussuunnitelmien käytännön toteutuksesta torstaina 5.10. klo 12-14 Radiokadulle (Radiokatu 20, Helsinki). Klinikalla kuullaan myös opetus- ja kulttuuriministeriön terveiset yhdenvertaisuusuusasioista.

Mentoreina toimii yhdenvertaisuustyön konkarit mm. ratsastajainliitosta, taekwondoliitosta ja lumilautaliitosta.

Uutta! Yhdenvertaisuuskysely urheiluseuroille

Lajiliittojen työn tueksi on nyt tarjolla yhdenvertaisuuskysely urheiluseuroille. Kyselyn avulla lajiliitto saa arvokasta tietoa seurojen tilanteesta yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon liittyen. Kysely on  kehitetty yhdessä kamppailulajien, salibandyliiton ja OKM:n kanssa ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Huom! Kysely on lajiliittokohtainen, eli kyselyn tilaajana on lajiliitto, ja tulokset tulevat lajiliiton hyödynnettäviksi.

Tilaa kysely tästä.

Katso suomenkielinen mallikysely tästä.