Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
16.08.2017 | Seuratoiminta

Kiekko-Vantaa Itä on ansainnut jopa 12 000 euroa myymällä arpoja pari kertaa vuodessa!

Urheilun Unelma-Arpojen myynti on urheiluseuroille helppo tapa tukea oman seuran toimintaa. Tilaatte arpoja myyntiin, myytte arvat, ostaja raaputtaa arpansa ja menee Unelma-Arpojen nettisivulle ja lunastaa voittonsa. Voitto lähetetään kätevästi postitse voittajalle. Arpoja myyvä seura saa 50% verotonta myyntiprovisiota jokaisesta myydystä kuuden euron hintaisesta arvasta.

Kiekko-Vantaa Itä on tulouttanut seuralle jopa 12 000 euroa myymällä arpoja pari kertaa vuodessa. Toinen esimerkki on jäsenmäärältään pienempi Tennisseura Träff, joka tilasi 200 arpaa kerralla, ja tilasi aina 200 arpaa lisää kun edellinen erä oli myyty. 800 arpaa meni nopeasti! Arpojen myynti kannattaa aloittaa lähipiiristä; mummit, vaarit, naapurit ja tuttavat ostavat mielellään raaputusarvat tukeakseen ja voittaakseen. Tämän lisäksi Unelma-Arpoja voi myös myydä yleisötilaisuuksissa, turnauksissa, myyjäisissä ja otteluissa lipunmyynnin ja buffetin yhteydessä.

Tutustukaa ja tilatkaa arpoja myyntiin: www.unelma-arpa.fi/seurat