Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
25.08.2017 | Seuratoiminta

Hae mukaan Johtaa kuin nainen -koulutukseen!

Hei sinä tulevaisuuden urheilujohtaja! Suomen Olympiakomitea järjestää koulutuksen liikunnan ja urheilun valtakunnallisten järjestöjen johtotehtäviin tähtääville tai tehtävissä jo toimiville naisille.

Johtaa kuin nainen -hankkeen tavoitteena on kannustaa lisää naisia hakeutumaan johtotehtäviin ja lisätä johtamisosaamista liikunnassa ja urheilussa. Kesäkuussa 2019 käynnistyvä koulutusohjelma on n. puolentoista vuoden mittainen ja koostuu viidestä lähijaksosta ja mentorointiprosessista. Osallistujat saavat työkaluja johtamiseen ja itsensä kehittämiseen asiantuntijoiden, roolimallien ja mentoreiden opastamina. Teemoja koulutuksessa ovat mm. liikunnan ja urheilun toimintaympäristö, itsensä johtaminen, vuorovaikutus ja esiintyminen, strateginen johtaminen, viestintä ja ihmisten johtaminen. Koulutuksessa annettavat välitehtävät ja mentoritapaamiset kiinnittävät lähijaksojen teemat jokaisen osallistujan omaan toimintaympäristöön. Koulutukseen valitaan 20 osallistujaa hakemusten perusteella.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja hakulomake täällä. Haku päättyy 9.4.2019.

Lisätietoja:

Sari Kuosmanen, projektipäällikkö
sari.kuosmanen@olympiakomitea.fi
puh: 040 1581324