Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
29.08.2017 | Huippu-urheilu

Koripallomiehet päättivät Universiadien suomalaissuoritukset tyylikkäästi

Miesten koripallomaajoukkue sai päättää suomalaissuoritukset Taipein kesäuniversiadeissa tiistaina. Joukkue päättikin urakan kunniakkaasti voittaen päätösottelussa Argentiinan 79-70 (11-18, 24-14, 25-17, 19-21).

Suomen loppusijoitus oli seitsemäs, joka sivuaa kahdesti aiemmin saavutettua parasta koripallojoukkueen sijoitusta.

– Hyvä meininki kaikkiaan. Taistelimme välieräpaikasta aivan tosissamme ja pettymys oli sen jälkeen suuri. Pettymys oli suuri sen ottelun jälkeen, mutta onneksi saimme kasattua itsemme tähän viimeiseen matsiin. Olen tosi ylpeä jengistä, Alexander Madsen tiivisti joukkueen tuntoja Taipei Arenalla.

Suomi pelasi turnauksessa kahdeksan peliä voittaen niistä viisi.

Päätösottelussa Suomi sai koneensa käyntiin toisella neljänneksellä ja hyvän joukkuesuorituksen myötä voitto irtosi. Suomen parhaat pistemiehet olivat Anton Odabasi 18/14, Topias Palmi 15/5 ja Tommi Huolila 13/5.

Koko turnauksessa Suomen paras pistemies oli 17,2 pistettä ottelua kohden tehnyt Odabasi, joka oli myös koko turnauksen paras levypallomies 11,7 ottelukeskiarvolla.

Alexander Madsenin tunnelmat videona