Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
04.09.2017 | Seuratoiminta | Uutinen

Jokaisella lapselle ja nuorelle mahdollisuus mieleiseen harrastukseen

Jokaisella lapselle ja nuorelle mahdollisuus mieleiseen harrastukseen OKM:n työryhmän viime keväänä julkaistun raportin mukaan tavoitteeseen päästään, kun ”Jokaiselle lapselle ja nuorelle voidaan taata mieleinen harrastus lisäämällä toimijoiden yhteistyötä erityisesti koulupäivän yhteydessä järjestettävässä harrastustoiminnassa, ottamalla käyttöön saavutettavuutta parantavia malleja ja menetelmiä sekä luomalla harrastustoimintaan uusia innovatiivisia tapoja tavoittaa ja osallistaa lapset ja nuoret.”

Järjestöt koulujen apuna harrastustarjonnan lisäämisessä

Liikunta- ja monet muut järjestöt haluavat tukea kouluja harrastustarjonnan lisäämisessä. Kokosimme eri järjestöjen tarjonnasta esitteen, mihin on koottu liikunta- ja harrastejärjestöjen eri tukimuotoja kouluille.

Esitteestä löytyy koulujen harrastustoiminnan

  • hankkeita
  • kampanjoita
  • koulutuksia
  • tapahtumia
  • kisoja ja
  • kilpailuja jne.

Lisää harrastamisen mahdollisuuksia esite 2017

Toivomme, että palveluistamme on apua oppilaiden liikkumisen ja harrastamisen lisäämisessä.

Lue lisää aiheesta