Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
05.09.2017 | Seuratoiminta

Lahden Judoseura siirsi jäsen- ja kausimaksunsa Suomisportiin

Lahden Judoseura siirsi ensimmäisenä urheiluseurana jäsenmaksunsa uuteen urheiluyhteisön yhteiseen digipalveluun Suomisportiin syyskuun alussa.

-Seurassamme on vuosittain parisataa judon harrastajaa mukana. Heistä jokaisesta on vuosittain laskutettu jäsenmaksuja ja kausimaksuja. Nyt Suomisportin käyttöönoton myötä laskutus siirtyy historiaan, iloitsee Lahden Judoseuran puheenjohtaja ja Judoliiton varapuheenjohtaja Sanna Pyykönen.

Vapaaehtoisten työpanos tatamille

-Aikaisemmin jokaisen toimintaan mukaan tulleen tiedot näpyteltiin yksitellen käsin seuran jäsenreksiteriin ja laskutusohjelmaan. Nyt harrastajat kirjautuvat itse Suomisportiin ja antavat tietonsa Suomisportissa olevaan jäsenrekisteriimme. Samalla he maksavat maksunsa. Meidän kokoisessa seurassa se tarkoittaa jopa 300 laskun kirjoittamisen poistumista. Meillä laskut on kirjoitettu vapaaehtoistyönä. Nyt se työpanos saadaan tatamille judoa palvelemaan.

-Jatkossa laitamme myös tapahtumat Suomisportiin, mikä helpottaa seuran talousbyrokratiaa edelleen.

Lahden Judoseurassa on ryhmiä alle kouluikäisistä muksujudokoista senioreihin. Sovellettu judo kuuluu myös seuran ohjelmaan. Seuran kilpailijat menestyvät sekä kotimaan että kansainvälisillä tatameilla.

Suomisport kasvaa

Suomisport on koko urheiluyhteisön nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka kautta voi hankkia lisenssejä ja vakuutuksia sekä hoitaa tapahtumailmoittautumisia. Judoliitto pilotoi jäsenseurojensa jäsen- ja kausimaksujen maksamista Suomisportissa syyskuun alusta lähtien.

Tämän vuoden aikana yli 30 liittoa on jo ottanut Suomisportin käyttöönsä. Rahaa Suomisportin läpi on virrannut jo yli 3,5 miljoonaa euroa. Suomisportissa on tehty jo yli 45.000 ostoa. Tavoitteena on, että vuoden loppuun mennessä 60 lajia/liittoa käyttää Suomisportia. Sopimus Suomisportin käytöstä tai käyttöönotosta on allekirjoitettu jo yli 40 liiton kanssa.

Lue lisää aiheesta