Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
25.09.2017 | Seuratoiminta | Uutinen

Yhteistyöllä lisää liikettä lasten arkeen: Liikutaan yhdessä –kilpailu etsii ideoita

Lapset haluavat liikkua ja heidän tulee olla aktiivisia. Lasten liikkumisen lisäämisen eteen tehdään paljon työtä, mutta siitä huolimatta tämän päivän lapsien elämä on hyvin passiivista. Jotta tämä kierre pystytään katkaisemaan, eri toimijoiden tulee yhdistää voimansa ja tehdä entistä tiiviimmin yhteistyötä lasten hyvinvoinnin eteen.

Liikutaan yhdessä –kilpailun tavoite on kannustaa päiväkoteja, urheiluseuroja, liikuntajärjestöjä ja kuntia tuomaan julki omat innovatiiviset ideansa siihen, kuinka lasten arkeen saadaan lisää liikettä. Idea voi olla pieni tai suuri oivallus hyvästä tavasta tai mallista lisätä lasten liikettä koulujen ja urheiluseurojen yhteistyöllä.

Kolme parasta ideaa saavat Liikutaan yhdessä –tunnustuksen sekä urheiluvälineitä yhteensä 3 000 euron arvosta. Lisäksi kolmen voittavan idean tiimit (max. 3 henkilöä per tiimi) kutsutaan palkintoseremoniaan Budapestiin esittelemään omat ideansa sekä keskustelemaan ympäri Eurooppaa tilaisuuteen saapuvien asiantuntijoiden kanssa.

Kilpailuun voivat osallistua urheiluseurat, koulut, päiväkodit, urheilun ja liikkumisen parissa toimivat yhdistykset sekä kunnat kaikista Euroopan unionin jäsenmaista. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä lyhyen, maksimissaan kolmen minuutin esittelyvideon, jossa näytetään tai selitetään mistä on kyse.

Videon tulisi sisältää:

  • tiedot siitä ketkä tekevät projektissa yhteistyötä
  •  kuinka yhteistyö toimii
  • mikä yhteistyössä on erityisen kiinnostavaa tai edistyksellistä
  • kuinka yhteistyö tuo lisää liikettä lasten ja nuorten jokapäiväiseen elämään

Rekisteröi ehdotuksesi: www.activity-square-europe.eu ja lähetä videosi WeTransferin kautta fitsportaustria.wetransfer.com.

Kilpailuaika on 1.9.2017-15.12.2017.

Katso tarkemmat tiedot Liikutaan yhdessä -esitteestä.

Lue lisää aiheesta