Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
02.10.2017 | Olympiakomitea

ERASMUS+ SPORT liikunta- ja urheilusektorille -seminaari 9.11.

Mitä Erasmus+ Sport -hankkeissa tavoitellaan? Miten kehittää omaa toimintaa kansainvälisessä yhteistyössä? Mitä konkreettista hankkeista on syntynyt? Miten ideasta syntyy hakemus? Mistä kansainvälisiä partnereita?

Sporttisektorille suunnatun seminaarin tarkoituksena on inspiroivien hanke-esimerkkien ja käytännön kokemusten kautta avata Erasmus+ -ohjelman tarjoamia mahdollisuuksia sekä innostaa liikunnan ja urheilun toimijoita mukaan eurooppalaiseen yhteistyöhön.

– Seminaarissa saa hyvän kuvan siitä, miten EU tukee Erasmus+-rahoituksen kautta liikunnan yhteistyötä. Päivässä annetaan vinkkejä hakuprosessiin ja käydään läpi kokemuksia yhteistyöstä ja siitä, mitä pysyvää hankkeista on jäänyt organisaatioihin, toteaa Opetushallituksen vastaava asiantuntija Terhi Liintola.

Aika: torstai 9.11. klo 10.30-15.00

Tapahtumapaikka: Opetushallitus, monitoimitila 1. krs

Osoite: Hakaniemenranta 6, 00530 Helsinki

Ohjelma:

Ohjelma alkaa klo 10.30 (kahvia tarjolla kello 10 alkaen) ja päivä päättyy klo 15.00, jonka jälkeen on mahdollisuus kuulla yksityiskohtaisemmin hakumenettelystä.

Kokemuksia kansainvälisestä hankeyhteistyöstä on kertomassa mm. Dopinglinkki, Etelä-Savon liikunta ja urheilu, FIMU, Hämeen liikunta ja urheilu, Jalkapallon Pelaajayhdistys, NMKY Yökoris, Olympiakomitea, Suomen valmentajat, Vammaisurheilu ja XAMK. Tämän lisäksi ohjelmassa on Opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikön lyhyt katsaus liikuntasektorin EU-yhteistyöhön.

Ohjelmassa on tilaa kysymyksille ja keskusteluun. Tilaisuuden jälkeen on myös mahdollista keskustella omista hankeideoista ja kuulla yksityiskohtaisemmin hakumenettelystä.

Seminaari järjestetään yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön, Kuntaliiton ja Olympiakomitean kanssa.

Päivä on maksuton sisältäen verkostoitumislounaan.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen 3.11.2017 mennessä täällä.

Seminaarin ilmoitus Opetushallituksen verkkosivuilla