Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
10.10.2017 | Seuratoiminta

#kiittikoutsi -kampanja herättelee huomaamaan valmentajat

Suomen Valmentajien, Suomen Ammattivalmentajat SAVALin ja Suomen Olympiakomitean yhteisessä Valmentajalla on väliä -viestintäkampanjassa halutaan edistää syksyn aikana kiittämisen kulttuuria urheilussa.

Olympiakomitean järjestämillä Huippu-urheilupäivillä maanantaina 9.10. aloitettiin #kiittikoutsi-kampanja viemään hyvän valmennuksen ja valmentajien arvostuksen viestiä eteenpäin.

Kiitokset valmentajilleen Huippu-urheilupäivillä esittivät koripalloilija Mikko Koivisto, pyörätuolikelaaja Toni Piispanen ja keihäänheittäjä Mikaela Ingberg.

Arviolta noin 80000 valmentajaa tekee arvokasta työtä suomalaisessa urheilussa. Näistä noin 1800 on ammattivalmentajia.

Valmentajien merkitys ihmisten kehittämisessä, valmennettaviensa auttamisessa, on erittäin merkityksellinen ja ulottuu harjoitus- ja kilpailuareenoiden ulkopuolelle. Harvoin valmentajia kuitenkaan muistetaan kiittää.

Henkilökohtainen kiittäminen on kiittämistä parhaimmillaan. Kiitosten toivotaan leviävän #kiittikoutsi-hästägillä myös sosiaalisessa mediassa, kun urheilijat kaikilta tasoilta kiittävät nykyisiä tai aiempia valmentajiaan. Myös valmentajien toivotaan kiittävän kollegoitaan, jotka ovat auttaneet kehittymään valmentajan polulla. Suomen Valmentajat on julkaissut myös #kiittikoutsi-kehyksen Facebookissa. Kehyksen voi liittää omaan profiilikuvaansa haluamakseen ajaksi.

Lue myös Urheilijat kiittivät valmentajiaan Huippu-urheilupäivillä