Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
17.10.2017 | Olympiakomitea

Yhdistäjänä suomalaisuus – Hobby Hall ja Suomen Olympiajoukkue aloittavat yhteistyön

Suomen Olympiajoukkue saa rinnalleen uuden pääyhteistyökumppanin: suomalaisen, perheyritys SGN Groupin omistaman Hobby Hallin. Kumppanuus tukee Hobby Hallin tavoitteita haastaa ulkomaiset verkkokaupat kiristyvässä kilpailussa. Hobby Hallin tuotteilla luodaan lisäksi suomalaisurheilijoille viihtyisää ja kodinomaista tunnelmaa PyeongChangin olympialaisten kisakylässä.

Olympiajoukkue valmistautuu parhaillaan haastamaan maailman parhaat urheilijat ensi helmikuussa Etelä-Korean PyeongChangissa käytävissä talviolympialaisissa. Hobby Hall puolestaan haluaa haastaa ulkomaiset verkkokaupat kiristyvässä kilpailussa.

– Hienoa, että saimme sinivalkoisia värejä kantavan joukkueemme rinnalle suomalaisen Hobby Hallin. Molemmilla on kunnianhimoiset tavoitteet pärjätä kansainvälisessä kilpailussa, joten olemme yhteisellä asialla, toteaa Olympiakomitean kaupallinen johtaja Samuli Vasala.

– Kumppanuus Olympiajoukkueen kanssa vahvistaa suomalaista identiteettiämme ja tukee vahvaa tahtoamme olla alan johtava suomalainen verkkokauppa. Haluamme olla omalta osaltamme kääntämässä Suomen kansantalouden suuntaa kasvuun, kertoo Hobby Hallin toimitusjohtaja Pekka Pättiniemi.

– Haluamme myös ilahduttaa asiakkaitamme ja arvommekin yhden, ainutlaatuisen olympiamatkan uutiskirjetilaajiemme kesken, jatkaa Pättiniemi. Uutiskirjeen voi tilata osoitteesta www.hobbyhall.fi.

Hobby Hall sisustaa Olympiajoukkueen tilat ja suomalaiskotien kisakatsomot

PyeongChangin olympialaisiin osallistuu lähes sata maata, ja kukin joukkue saa sisustaa omat asuintilansa kisakylässä haluamallaan tavalla. Suomen joukkueen tiloihin luodaan kodinomaista ja suomalaista tunnelmaa Hobby Hallin kodintekstiileillä.

– Joukkueen oleskelutilojen halutaan olevan viihtyisiä paikkoja, joissa on helppo rentoutua ja viettää aikaa ennen ja jälkeen oman suorituksen. Sisustuksen lisäksi kotoista tunnelmaa luodaan viemällä Suomesta muun muassa kotimaista kahvia ja puuroa, kertoo Olympiakomitean kisayksikön johtaja Leena Paavolainen.

Joukkueen tilat tullaan sisustamaan tuotteilla, jotka ovat myös kuluttajien saatavilla Hobby Hallin verkkokaupasta tai myymälästä.

– Suomalaiset penkkiurheilijat viettävät olympialaisten aikaan paljon aikaa kotona television äärellä. Tuotteillamme oman kisakatsomonsa voikin laittaa helposti olympiakuntoon, toteaa Hobby Hallin Pättiniemi.

Hobby Hall Oy on 1962 perustettu tuotteita ja palveluita verkkokaupan ja myymälän kautta tarjoava yritys. Sillä on laaja valikoima kodin, vapaa-ajan ja elektroniikan merkkituotteita. Kanta-asiakkaita on yli puoli miljoonaa. Hobby Hall siirtyi osaksi suomalaista SGN Group -monialakonsernia tammikuun 2017 alussa. www.hobbyhall.fi

SGN Group Oy on vuonna 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, jonka toimialoihin kuuluvat urheilu-, kodin ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. SGN Groupiin kuuluvat Agritek Oy, All Right Europe Oy, Anno Collection Oy, Hobby Hall Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Sportia Oy, SGN Tekniikka Oy, Sumeko Oy, Team Sportia AB, Sportringren AB ja Truebell Finland Oy. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 170 miljoonaa € ja sen palveluksessa on yli 300 työntekijää. www.sgn.fi