Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
22.10.2017 | Seuratoiminta

Koulutus: Lasten ja nuorten urheilun oikeussäännöt 13.11.2017

Lasten ja nuorten urheiluun liittyy yllättävän paljon oikeudellisia kysymyksiä.  Urheilun oikeusturvalautakunta on monessa tapauksessa joutunut ottamaan kantaa seuroissa ilmenneisiin kiistoihin, joissa lapsen tai nuoren oikeuksia on rikottu tai väitetty rikotun.

Toiminnan hyvällä organisoinnilla, ennakoinnilla ja suunnittelulla olisi vältetty monta riitaa.  Vanhempien rooli, lasten peluuttaminen joukkueen rahavarat, tietosuojakysymykset, yhdenvertainen kohtelu – Näitä teemoja valottaa urheiluoikeuden asiantuntija, varatuomari  Olli Rauste  Suomen Olympiakomitean järjestämässä koulutuksessa  Lasten ja nuorten urheilun oikeussäännöt. Rauste  on kirjoittanut  aiheesta kirjan, joka on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

 

Lasten ja nuorten urheilun oikeussäännöt

Koulutus on suunnattu sekä lajiliitto- että seuratoimijoille. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

Aika: 13.11. 2017 klo 16-18

Paikka: Radiokatu 20 (salit 2-3), Helsinki

Lisätietoja:  Petri Heikkinen petri.heikkinen@olympiakomitea.fi, 040-162 55 22