Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
23.10.2017 | Seuratoiminta | Uutinen

Kaikki koululaisten liikuntavinkit yhdellä sivulla!

Paljon kysytyt koululaisten liikuntavinkit löytyvät nyt kootusti yhdeltä sivulta. Tutustu liikuntavinkkeihin, materiaaleihin ja ota tarvitsemasi käyttöön. Materiaalit voit tulostaa sivulta yksitellen linkkien kautta.

Legendaarisessa Liikuntaseikkailussa lapset keräävät liikunnasta rasteja, jotka muunnetaan kilometreiksi, joiden avulla seikkaillaan Suomen ja Euroopan kartoilla. Myöhemmin Muuvit Liikuntaseikkailuna tunnetusta kampanja löytyy materiaalia neljän eri vuoden ajalta sekä suomeksi että ruotsiksi.

Taisto on yläkoululaisille suunnattu liikuntakampanja, joka osoittaa treenaamisen olevan kaikkea muuta kuin tylsää! Taisto-materiaaleissa on monipuolisesti innostavia treenikortteja, motivoivia julisteita, opettajan oppaita ja myös treenivinkkivideoita.

#MunLiike haluaa olla mukana edistämässä aktiivisempia välitunteja yläkouluissa eri puolilla Suomea. Tarkoituksena on antaa oppilaiden itse ottaa vastuu omasta aktiivisuudestaan. Materiaaleista löytyy videoita, opas sekä liikuntaan kannustava kalenteri.

Suunnittelen liikuntaa -portaali sisältää yli 2000 liikuntavinkkiä. Ohjaaja voi itse määritellä portaalin hakuehdot ja etsiä vinkkejä omaan liikuntatuokioonsa.

Katso kootusti kaikki koululaisten liikuntavinkit: https://www.olympiakomitea.fi/lasten-liike/koululaisten-liikunta/liikuntavinkit/

Lue lisää aiheesta