Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
23.10.2017 | Olympiakomitea

Kellarikarnevaali – talon yhteinen siivouspäivä 7.11.

Radiokadun tulevassa massiivisessa muuttoprojektissa syntyy paljon jätettä, mutta samalla se on erinomainen mahdollisuus kestävän kehityksen tekoihin. Käynnistämällä muuton suunnittelun ja valmistelun hyvissä ajoin välttää ”loppupaniikin”, jossa muuttokuorman ulkopuolelle jäävä tavara päätyy sekajätelavalle.

Tiistaina 7.11. vietetään talon yhteistä siivouspäivää, jonka aikana kellarivarastoja tyhjennetään tarpeettomasta tavarasta. Energisessä ja yhteisöllisessä hengessä tietenkin!

– Nyt on oikea aika ryhtyä toimeen ja tehdä siivouksesta mahdollisimman helppoa ja hauskaa, kannustaa yhteiskuntavastuun erityisasiantuntija Karoliina Ketola Olympiakomiteasta.

Urakkaan mukaan lähtevät palkitaan hyvän yhteishengen lisäksi virkistävällä juotavalla ja naposteltavalla.

Kellarikarnevaalit

Aika: tiistai 7.11. klo 9-16

Paikka: Radiokatu 20, kellarivarastot

Löytöjä ilmaiskirpputorilta

Käyttökelpoista, mutta omistajalleen tarpeetonta tavaraa voi tuoda siivouspäivänä ja kahtena seuraavana päivänä ilmaiskirppikselle 2.kerroksen Kilpa- ja Kisa-kabinetteihin, josta halukkaat saavat käydä tekemässä löytöjä ja penkomassa urheiluhistorian helmiä!

Voit kutsua myös lähialueen seuroja tekemään ilmaishankintoja 8.-9.11. talon aukioloaikojen puitteissa. Kirppikseltä yli jäävä tavara toimitetaan Kierrätyskeskukseen ja mahdollisille muille kiinnostuneille hyväntekeväisyystahoille.

Ilmaiskirpputori

Aika: 7.-9.11.

Paikka: Radiokatu 20, Kilpa- ja Kisa-kabinetit 2.krs.