Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
24.10.2017 | Seuratoiminta | Uutinen

Unelmien liikuntapäivä tulee kouluihin ja päiväkoteihin 10.5.

Pompitaanko teidän koulussa tai päiväkodissa 101 pomppua Suomen itsenäisyyden vuosille vai lähdetäänkö yhdessä retkelle tutkimaan kevääseen heräävää luontoa? Ensi vuoden Unelmien liikuntapäivä kannustaa erityisesti ulkoilemaan luontoon.

Kaksi edellistä Unelmien liikuntapäivää ovat onnistuneet valtavan hienosti ja helatorstaina 10.5. 2018 liikutaan jälleen iloisena ja yhdessä! Haastamme kaikki koulut ja päiväkodit keräämään lasten liikunnallisia unelmia ja toteuttamaan niiden pohjalta oman Unelmien liikuntapäivän.

– Järjestäkää päiväkodin tai koulun yhteinen tapahtuma etkoina keskiviikkona 9.5. hyödyntäen esimerkiksi Pihaseikkailun valmiita materiaaleja, kannustaa  Matleena Livson.

Toivomme, että välitätte viestiä koteihin Unelmien liikuntapäivästä ja aktivoitte perheitä yhteiseen liikkumiseen.  Lapsille voi antaa vaikkapa kotitehtävän: pyydä perheesi, isovanhemmat tai kaverisi ulos liikkumaan ja seikkailemaan lähimetsään, kannustaa Jukka Karvinen.

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on osa kansainvälistä YK:n terveysjärjestön WHO:n Move for Health -teemapäivää.

Katso lisätietoja ja inspiroidu eri tavoista liikkua: https://www.olympiakomitea.fi/aktiivinen-arki/unelmien-liikuntapaiva/

Valokuva: Metsähallitus / Petri Jauhiainen

Lue lisää aiheesta