Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
07.11.2017 | Seuratoiminta | Tiedote

Liikunnallisen elämäntavan paikallisten kehittämishankkeiden haku on käynnissä

Opetus- ja kulttuuriministeriö on julistanut haettavaksi liikunnallisen elämäntavan paikalliset kehittämisavustukset terveyttä ja hyvinvointia edistäviin liikuntahankkeisiin vuodelle 2018. Avustukset haetaan aluehallintovirastoista. Avustusta voidaan myöntää kunnille, kuntayhtymille sekä varhaiskasvatusta järjestäville rekisteröidyille yhteisöille ja säätiöille.

Hakuaika päättyy: 30.11.2017 klo 16.15.

Liikunnallisen elämäntavan paikallisilla kehittämisavustuksilla tuetaan eri ikä- ja väestöryhmiin kohdentuvia terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan paikallisia kehittämishankkeita. Hankkeet voivat kohdistua yksittäisiin kohderyhmiin, kuten varhaiskasvatus ja esiopetus, ikäihmiset ja erityisryhmät tai vaihtoehtoisesti yhdistää eri ikä- ja kohderyhmiä, kuten luontoliikunta tai perheliikunta. Tämä haku ei kuitenkaan sisällä koulupäivän liikunnallistamista, koska näille hankkeille on oma hallitusohjelman kärkihankkeen Liikkuva koulu –haku alkuvuodesta 2018.

Lisätiedot, hakulomake- ja ohjeet löytyvät täältä.  

Lue lisää aiheesta