Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
07.11.2017 | Seuratoiminta

Urheiluseurojen Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Voisiko teidän seuranne järjestää avoimet ovet, kutsua harrastajien kaverit tai vanhemmat liikkumaan yhdessä tai järjestää leikkimielisen turnauksen?

Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen helatorstaina 10.5. Haastamme urheiluseurat tarttumaan harrastajien tai yhteisön liikunnallisiin unelmiin, ja ideoimaan niiden pohjalta helatorstaiksi juuri teidän seuranne Unelmien liikuntapäivän!

– Unelmien liikuntapäivä on loistava tilaisuus tehdä seuran ja lajin toimintaa tutuksi. Voitte pitää esimerkiksi avoimet treenit tai järjestää oman lajinne kokeiluja. Jos 10.5. ei satu treenipäiväksi, innostakaa jäseniänne liikkeelle toteuttamaan ihan omannäköisiään liikkumisen unelmiaan yhdessä perheiden ja kavereiden kanssa.  Ensi vuoden Unelmien liikuntapäivä kannustaa erityisesti ulkoilemaan luontoon, kannustaa Olympiakomitean erityisasiantuntija Matleena Livson.

Unelmien liikuntapäivä 10.5. on osa kansainvälistä YK:n terveysjärjestön WHO:n Move for Health -teemapäivää.

Valokuva: Metsähallitus / Petri Jauhiainen

 

Lue lisää aiheesta