Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
08.11.2017 | Seuratoiminta

Lippujen ennakkomyynti toi Harjun Kiekon tapahtumaan enemmän faneja katsomoon – uusi Lippu.fi:n järjestelmä helposti seuran käyttöön!

Lohjan ja Nummelan alueella toimiva Harjun Kiekko otti Lippu.fi:n uuden Eventim.Light -itsepalvelulipunmyyntijärjestelmän käyttöön kesällä 2017. Harjun Kiekko järjesti Lohjan jäähallissa TPS-HPK -harjoitusottelun, ja myi ennakkoliput Lippu.fin kanavien kautta.

– Aiemmin lippujamme ei saanut ostettua netistä, ainoastaan ovelta. Ennakkolippuja myytiin vain seuran sopimasta paikallisesta lipunmyyntipisteestä, mutta tämä vaati katsojalta erillistä käyntiä ostopaikassa. Kaipasimme helppoa tapaa myydä lippuja etukäteen netissä, kun järjestimme TPS-HPK -harjoitusottelun, seuratoiminnan kehittäjä Panu Heinistö Harjun Kiekolta kuvailee alkutilannetta. Eventim.Light on Lippu.fin uusi selainpohjainen lipunmyyntijärjestelmä, jolla tapahtumajärjestäjät voivat tehokkaasti ylläpitää omia tapahtumiaan ja avata niiden liput myyntiin sekä omaan verkkokauppaan että Lippu.fin kanaviin.

Olympiakomiteassa ennakkomyynti nähdään keinona palvella katsojia, ja saada katsomot täyteen.

– Helpoin tapa sitouttaa katsojat tulemaan tapahtumaan on saada asiakkaat ostamaan lippu etukäteen. Nettimyynti on tätä päivää ja tekee osallistumisen tapahtumaan katsojalle helpoksi. Palvelu säästää paljon aikaa myös tapahtumanjärjestäjältä, kertoo seuratoiminnan yritysyhteistyöstä vastaava Mikko Selin Olympiakomiteasta.

– Aiomme jatkossakin käyttää Lippu.fi:n Eventim.Light -järjestelmää ja suosittelen sitä vilpittömästi muillekin tapahtumajärjestäjille. Se on helpoin tapa myydä lippuja ennakkoon. Järjestelmän käyttöönotto oli helppoa ja käyttäminen on vaivatonta niin meille järjestäjille kuin lipunostajillekin, jatkaa Panu Heinistö Harjun Kiekosta.

Olympiakomitea ja Lippu.fi solmivat yhteistyösopimuksen seurojen ja lajiliittojen tapahtumien lipunmyynnin helpottamiseksi. Yhteistyön myötä Olympiakomitean jäsenjärjestöt ja lajiliittojen seurat voivat myydä lippuja Eventim.Light-järjestelmän avulla veloituksetta kaikissa Lippu.fi:n valtakunnallisissa myyntikanavissa.

Eventim.Light-lipunmyyntijärjestelmä sopii kaikenkokoisten tapahtumajärjestäjien ja seurojen tarpeisiin, kun tapahtumaan myydään numeroimattomia lippuja. Käyttöönotto on tapahtumajärjestäjälle ilmaista.

Lisätietoja palvelusta saa Mikael Leinoselta Lippu.fi:stä, mikael.leinonen@lippu.fi.

Tutustu esitteeseen tästä.