Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
24.11.2017 | Olympiakomitea

Grano ja Olympiakomitea nostavat yhteistyön uudelle tasolle

Grano ja Olympiakomitea ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa Olympiakomiten yhtenäisen brändikuvan rakentamisen sekä seuroille ja lajiliitoille ketterän ja yhdenmukaisen keinon paino- ja tapahtumatuotteiden tuottamiseen ja tilaamiseen. Sopimuksella Olympiakomitea myös keskittää painotuotehankintansa Granolle.

Grano ja Olympiakomitea aloittavat syksyllä uudenlaisen yhteistyön, jossa molempien osapuolten ammattitaito pääsee esiin. Yhteistyön puitteissa Grano tuottaa Olympiakomitealle räätälöidyt painotuotehankinnan sekä brändinhallinnan työkalut. Sopimus mahdollistaa myös Olympiakomitean jäsenjärjestöille uusia markkinointiviestinnän työkaluja.

– Olemme juuri uudistaneet brändimme ja nyt haluamme tehostaa johtamisjärjestelmäämme digitalisoimalla kaikki viestinnän ja markkinointiviestinnän työkalut. Toimenpiteellä haemme tehokkuutta toimintaamme ja sen seurantaan. Samalla pyrimme hallitsemaan brändiämme koko suomalaisen urheiluyhteisön kanssa, sanoo Olympiakomitean yritysyhteistyöstä vastaava Samuli Vasala.

Granon tuottamat digitaaliset työkalut tarjotaan Olympiakomitean ja sen jäsenseurojen ja lajiliittojen käyttöön Multiweb-järjestelmän kautta. Järjestelmän avulla varmistetaan Olympiakomitealle ja sen jäsenjärjestöille räätälöidyt mutta yhdenmukaiset ja tasalaatuiset painotuotteet, kuten esitteet, käyntikortit, roll-upit ja telineet. Tuotteita ei tarvitse tilata varastoon, vaan toimitus hoituu helposti ja nopeasti yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lisäksi järjestelmän kautta voidaan jakaa aineistoja, kuten valmennusmateriaaleja, ja tarjota entistä tasalaatuisempaa toimintaa eri lajien välillä.

– Haluamme olla kehittämässä suomalaista urheilua ja tuotteistaa alalle ihan uudenlaisia ratkaisuja. Tarkoituksenamme on rakentaa näyttävästi ja ammattimaisesti suomalaisen urheilun brändiä, kertoo Granon markkinointijohtaja Tiina Karppinen.

Karppinen näkee yhteistyön kiinnostavana mahdollisuutena toimia suunnannäyttäjänä ja luoda uudenlaista markkinointiyhteistyötä – tuotteistaa ja olla tekemässä uusia konsepteja suomalaiselle urheilulle. Grano saa yhteistyöstä lisääntyvän yhteisen viestinnän ja näkyvyyden lisäksi myös tukea Voittavan kulttuurin rakentamiseen.

– Urheilu ja hyvinvointi ovat olleet Granolla aina vahvana esillä sisäistä kulttuuria myöten. Haluamme rakentaa yrityskulttuuria, jonka osana ovat työhyvinvointi sekä henkilöstön ja asiakkaidemme aktivoiminen liikkumaan. Haluamme olla jatkossakin Suomen aktiivisin työpaikka.

Artikkelin kuva: Mari Hietala