Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
21.12.2017 | Seuratoiminta | Uutinen

Suomen Olympiakomitea ja OP kannustavat lapsia liikkumaan

Suomen Olympiakomitea ja OP vauhdittavat ensi vuonna lasten liikkumista tukemalla lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia. Tavoitteena on luoda erilaisia liikkumisvaihtoehtoja mahdollisimman monelle ja aktivoida lapsia ympäri Suomen seuratoiminnan pariin.

– Olympiakomitean tavoitteena on olla mukana luomassa lapselle hyvä päivä, jossa toteutuvat innostus, monipuolisuus ja -lajisuus, paljon liikettä ja leikkiä sekä terveelliset elämäntavat. Yhdessä OPn kanssa voimme tukea urheiluseuroja näiden tavoitteiden saavuttamiseksi, taustoittaa Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen.

Urheiluseuratoiminnassa on mukana yli miljoona suomalaista ja seuroilla on keskeinen rooli lasten liikunnan edistäjänä. Varsinaisen lajiharjoittelun lisäksi urheiluseurat liikuttavat lapsia myös erilaisissa liikuntakerhoissa ja -tapahtumissa.  Jokaisen hyvinvointi perustuu liikunnalliselle arjelle, ja tutkimusten mukaan liikunnallinen elämäntapa alkaa muodostua jo kolmen vuoden iässä.

– OP haluaa olla edesauttamassa sitä, että liikkuminen ja yhdessä tekeminen on mahdollista kaikille lapsille. On tärkeää tavoittaa lapsiperheet tarjoamalla kiinnostavia vaihtoehtoja ja helppoja tapoja tutustua eri lajeihin. Yhteistyömme kautta pyrimme tukemaan sitä, että erilaiset liikkumismahdollisuudet olisivat lähellä mahdollisimman monen arkea, kertoo OPn yhteiskuntasuhdejohtaja Tuuli Kousa.

OPlle yhteistyö on osa yhteiskuntavastuullista toimintaa, jonka tavoitteena on edistää lasten ja nuorten sekä lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa. OP on Suomen Olympiakomitean pääkumppani lasten liikunnan ja seuratoiminnan saralla. Yhteistyö on jatkumoa jo vuonna 2009 alkaneelle OPn ja Nuoren Suomen kumppanuudelle.

Lisätietoja

Mikko Selin, Lisää liikettä yritysyhteistyö
puh. 0505967086

­

 

 

Lue lisää aiheesta