Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
08.02.2018 | Huippu-urheilu

Mäkimiehet selvittivät karsinnan, curlingissa tappiot

Koko Suomen mäkikvartetti selviytyi lauantaiseen miesten normaalimäen kilpailuun torstain karsinnasta. 

Andreas Alamommo oli karsinnat 35:s, Janne Ahonen 37:s, Antti Aalto 42:s ja Eetu Nousiainen 50:s eli viimeinen kilpailuun selviytynyt.

Karsinnan paras suomalainen Andreas Alamommo oli tyytyväinen päivän antiin: ”Tänään sain laskuasentoa parannettua eilisestä ja tästä on hyvä jatkaa lauantaina. Rentoutta vähän vielä lisää. Onhan tämä hienoa päästä ensimmäisissä aikuisten arvokilpailuissa itse kilpailuun.”

Janne Ahonen ei aivan saanut keskiviikon harjoitusten tasoa esille: ”Karsinta hoidettu. Hyppy ei ollut mikään ihmeellinen. Vähän vaikea asennoitua, kun panosta ei sinänsä ole, mutta silti pitäisi ottaa tosissaan. Kisassa koitetaan päästä lähemmäksi eilisen hypyn tasoa.”

Curlingin mixed doubles -parikilpailussa Oona Kauste ja Tomi Rantamäki kärsivät avauspäivänä kaksi tappiota. Isäntämaa Korea voitti avausottelun aamulla 9-4 ja iltapäivällä Sveitsi oli suomalaisia parempi 7-6.

Päivän tulokset kisasivuilta: https://www.pyeongchang2018.com/en/game-time/results/OWG2018/en/general/competition-schedule.htm