Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
14.02.2018 | Seuratoiminta | Uutinen

HK Talvirieha liikuttaa lapsia Helsingissä, Tampereella ja Oulussa

HK järjestää yhteistyössä Suomen Olympiakomitean ja paikallisten urheiluseurojen kanssa liikunnallisen Talviriehan koulujen talvilomaviikkojen keskiviikkona kolmella paikkakunnalla: Helsingin Narinkkatorilla ke 21.2. klo 13 – 19, Tampereen Keskustorilla ke 28.2. klo 13 – 19 ja Oulun Kauppatorilla ke 7.3. klo 13 – 19.

HK Talvirieha -tapahtuma on suunniteltu ensisijaisesti 7 – 12 -vuotiaille alakouluikäisille lapsille. Alle kouluikäiset lapset pääsevät osallistumaan riehaan vanhempiensa kanssa. Jokaiseen tapahtumaan odotetaan osallistuvan noin 600 lasta.

Liikuntapisteillä saa hulavanne vauhtia

Toreille rakennetaan hauska talvinen liikuntapuisto. Sisääntuloportilla lapset saavat omat liikuntapassit. Erilaisia liikuntapisteitä on viisi, joista jokaisesta saa passiin leiman suoritettuaan pisteellä olevan liikunnallisen tehtävän. Liikuntapisteillä on muun muassa pallon tarkkuusheittoa, hulavanteen pyöritystä ja jättirenkaan heittoa.

– Tärkeintä HK Talviriehassa on leikkisä liikunnan riemu, joten eri liikuntapisteetkin on rakennettu sen mukaisesti. Liikuntapisteiden ohjaajina toimivat paikallisten liikuntaseurojen ohjaajat, jotka ovat koulutettuja lasten liikuttajia, kertoo HK:n markkinointipäällikkö Arja Westman.

Kaikissa HK Talvirieha -tapahtumissa on ammattitaitoiset henkilöt järjestyksenvalvontaan ja ensiapuun. Näin taataan kaikille myös turvallinen liikuntapäivä.

Liikunnan jälkeen maistuu HK:n palauttavat eväät

HK Talviriehaan kuuluvat myös hyvät eväät. Hauskan liikuntatuokion jälkeen pääsee maistamaan HK:n uutuus pannukakkuja.

– Uudet ruokaisat Bistro Pannukakut, Kinkku-juusto ja Feta-pinaatti, sopivat mainiosti evääksi ihan kaikille ulkoilijoille ja hiihtoloman viettäjille. Uusissa pannukakuissa on paljon proteiinia ja ne ovat terveellisempi vaihtoehto pitsoille ja pasteijoille, kertoo Westman.

100 ensimmäistä HK Talviriehan osallistujaa saa mukaansa HK -repun, jossa on Liikkuvan lapsen ravinto-opas ja maistiaiset HK:n kevään uutuustuotteista.

HK on Lasten Liikkeen pääkumppani

HK on Olympiakomitean koordinoiman Lasten Liikkeen pääkumppani. Lasten Liikkeen tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle lapselle mahdollisuus osallistua liikunnalliseen iltapäiväkerhoon tai iltapäivien harrastustoimintaan. Lisäämällä toimintaa iltapäiviin helpotetaan perheiden arkea ja vähennetään lasten mahdollisesti yksinäisiä iltapäiviä.

Lisätietoja:

HKScan, HK markkinointipäällikkö Arja Westman, puh. 045 176 2889, arja.westman@hkscan.com
www.hk.fi

Lasten Liike, projektipäällikkö Carita Riutta, puh. 045 267 1985, lastenliikeiltapaiva@olympiakomitea.fi

#hktalvirieha #lastenliike #hookoo

Lue lisää aiheesta