Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
19.02.2018 | Olympiakomitea

VAU nostaa esiin vammaisurheilun naiset

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta. Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU järjestää naistenpäivän viikolla kaksi naisten vammaisurheiluun keskittyvää tapahtumaa.

Valokeilassa vammaisurheilun naiset -keskustelutilaisuus

Yhdysvaltain suurlähetystö ja VAU järjestävät Valokeilassa vammaisurheilun naiset -keskustelutilaisuuden tiistaina 6.3. klo 13-15 Yhdysvaltain suurlähetystöllä (Itäinen Puistotie 14). Tilaisuudessa keskustellaan vammaisten naisten liikuntamahdollisuuksista, mukaan pääsystä ja inkluusiosta. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautumiset 1.3. mennessä riikka.juntunen@vammaisurheilu.fi

KokoNAIS-seminaari

VAU ry ja vammaisten naisten valtakunnallinen yhdistys Rusetti ry järjestävät vammaisten naisten liikuntaa käsittelevän seminaarin Liikuntakeskus Pajulahdessa lauantaina 10.3. Luvassa puheenvuoroja liikunnasta ja urheilusta, liikunnan ja urheilun saavutettavuudesta, haasteista ja rajojen rikkomista liikunnassa. Alustajina vammaisia naisia liikunnan ja urheilun kentältä ja kentän laidalta.

KokoNAIS-seminaari on tarkoitettu kaikille naisten liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneille. Tavoitteena on avata näkökulmia vammaisten naisten liikkumiseen ja koota ideoita liikuntaa järjestäville.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen http://pajulahti.com/kokonaisseminaari/