Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
23.02.2018 | Huippu-urheilu

Emmi Peltonen 20:s olympiadebyytissään

Perjantaiaamun ainoa suomalaisurheilija PyeongChangin olympiakisoissa oli taitoluistelija Emmi Peltonen. Peltonen kirjautti lyhyt- ja vapaaohjelmistaan yhteensä 157,14 pistettä.

Emmi Peltonen sijoittui ensimmäisissä olympiakisoissaan 20:nneksi naisten taitoluistelussa venäläisen Alina Zagitovan juhliessa olympiavoittoa. Vapaaohjelmasta Peltonen sai pisteet 101,86, joten yhteispisteiksi muodostui 157,14.

– Olen tosi iloinen tähän koko juttuun. Se oli minulle iso juttu päästä tähän vapaaohjelmaan. Harjoituksissa painotin lyhytohjelmaa vähän enemmän, mikä näkyikin tänään. Muuten olen tosi tyytyväinen, kaatumistaan kolmoislutz-hypyssä harmitellut Peltonen totesi.

Kaikki tulokset kisojen virallisilta sivuilta.