Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
25.02.2018 | Huippu-urheilu

Mika Poutala kantaa Suomen lippua PyeongChangin päättäjäisissä

Pikaluistelija Mika Poutala on valittu Suomen lipunkantajaksi PyeongChangin talviolympialaisten päättäjäisiin.

– Poutala on 2000-luvun valovoimaisimpia suomalaisurheilijoita, todellinen esikuva ja taistelutahdon ilmentymä. Mikan olemus ja teot kuvaavat hyvin sitä henkeä, mikä Suomen joukkueella on ollut näissä kisoissa, joten hän on erinomainen valinta päättäjäisten lipunkantajaksi, perustelee Suomen joukkueen johtaja Mika Kojonkoski.

Poutala kilpaili PyeongChangissa uransa neljänsissä Olympialaisissa sijoittuen 500 metrillä neljänneksi ja 1000 metrillä sijalle 16. Uransa aikana hän on voittanut kaksi EM-hopeamitalia ja luistellut lukuisia Suomen ennätyksiä.