Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä
01.03.2018 | Olympiakomitea

URA-säätiö myönsi 18 urheilijalle opiskeluapurahan kevätlukukaudelle 2018

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiön hallitus täydensi marraskuista apurahapäätöstään myöntämällä 1500 euron suuruisen opiskeluapurahan kevätlukukautta varten kahdeksalletoista urheilijalle. Rahaa vapautui jaettavaksi Opetus- ja kulttuuriministeriön julkistettua päätöksensä kesälajien apurahaurheilijoista vuodelle 2018. URA-apurahan myöntämiskriteerien perusteella opiskeluapurahaa ei voi saada samanaikaisesti OKM:n urheilija-apurahan kanssa, joten kevään osuutta ei laiteta maksuun OKM:n apurahaurheilijoille.

OKM:n apurahan saaneiden joukossa oli erityisen monta yleisurheilijaa, mikä on otettu huomioon URA-säätiön päätöksessä. Kevään apurahalle nostettiin myös kaksi Suomen talviolympiajoukkueeseen kuulunutta urheilijaa, ampumahiihtäjä Suvi Minkkinen ja pronssia voittaneeseen naisten jääkiekkojoukkueeseen kuulunut Ella Viitasuo.

 

 

Lue lisää aiheesta